Prostata Sirop 100ml, Biomed

9980047995
9980047995
1
Sirop
Biomed
Stoc limitat
3213 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: 16 May • 16:21

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

Indicații: Afectiuni ale prostatei.
Prostata este o glanda ce apartine barbatilor si are un rol important in spermatogeneza.
O data cu trecerea anilor aceasta glanda in loc sa se atrofieze si sa-si diminueze functia, in cele mai multe cazuri ea se mareste si apasa pe uretra, provocand majoritatea simptomelor care apar in cazul hipertrofiei prostatei.
Aproape o treime de barbati mai varsnici de 50 ani au probleme cu prostata.
Ceea ce BIOMED ofera ca solutie pentru aceasta problematica a prostatei este un preparat natural elaborat pe baza de miere de albine si tincturi din plante medicinale specifice, dedicat barbatilor.
Marirea prostatei este urmata de frecvente urinari, mai ales in timpul noptii.
Prin administrarea Biomedului pentru prostata se obtine o reducere a urinarilor nocturne, inlatura neplacerile din timpul urinarilor, micsoreaza posibilitatea infectiilor bacteriene, a canalului urinar si impiedica marirea in continuare a prostatei.
Compoziție:
90% miere pura, 10% tinctura din ierburi medicinale.
Administrare:
Inainte de folosire amestecati bine continutul flaconului pentru omogenizare.
Intr-un pahar cu 150 ml apa se dizolva o lingurita din acest preparat si se administreaza astfel: cate un pahar de 3 ori pe zi, inainte cu 15 minute de mesele principale,
Prezentare:
100 ml
Producător:
Biomed

Review

Estimat livrare

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

Prostata Sirop 100ml, Biomed

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.