Papadie Extract 60 capsule, Herbagetica

9980041063
9980041063
1
Capsule
Herbagetica
Stoc limitat
3374 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: 23 April • 16:09

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

Păpădia a fost menționată ca și medicament în lucrările medicinei arabe din secolele X și XI. În Tara Galilor este mentionată în scrieri medicale ce dateaza din secolul XIII. În antichidate, rădăcinile și frunzele de păpădie erau folosite pentru a trata afecțiunile ficatului. Nativii americani fierbeau planta și beau conținutul pentru a trata bolile de rinichi, hematoamele,boli de piele, arsurile si deranjamentele stomacului. Chinezii foloseau păpădia pentru tratarea problemelor stomacale, apendicita, precum și pentru probleme ale sânilor, cum ar fi inflamațiile sau lipsa laptelui. În Europa era folosită pentru tratarea febrei, problemelor oculare, diabet si diaree.
Beneficii:
Insuficiența hepatică cronică
Regenerează celulele hepatice
Reglează secreția biliară
Stimulează secreția și eliminarea bilei în duoden
Drenor hepato-biliar
Detoxifică ficatul
Reglează nivelul seric normal al colesterolului
Întărește sănătatea tractului urinar
Echilibrează fluxul urinal
Funcționarea normală a tractului intestinal
Echilibrul fiziologic al pH-ului stomacului
Tratarea afecțiunilor hepato-biliare
Păpădia este recomandată în tratamentul bolilor hepato-biliare. Rădăcina de păpădie curăță ficatul de toxine, previne deteriorarea lui și contribuie la buna lui funcționare.
În plus, are efect coleretic-colagog, adică stimulează secreția de bilă și contribuie la evacuarea acesteia în duoden. De aceea este foarte utilă în crizele biliare (criza de fierea) pentru eliberarea bilei din vezică.
Adjuvant în:
Dischinezie biliară
Litiază renală
Insuficiență renală
Litiază biliară
Hepatite cronice
Ciroze hepatice
Tulburări hepatice
Steanoză hepatică („ficat gras”)
Regenerarea ficatului
Ingrediente
Extract 4:1 din rădăcini de Păpădie (Taraxacum officinale) 400 mg
Mod de utilizare
cate 2-3 capsule pe zi
Mod de de prezentare
Flacon cu 60 capsule
Papadie extract - Herbagetica

Review

Estimat livrare

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

Papadie Extract 60 capsule, Herbagetica

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.