Gel ultra activ pentru corp Stop Acnee, 50 ml, Gerovital

5943000109975
5943000109975
1
Gel
Gerovital
Stoc limitat
1847 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: ieri la 08:03

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

Proprietati:
- poate ajuta la ameliorarea simptomatologiei pielii acneice de pe spate și brațe, în special în cazul acneii juvenile uşoare şi medii;
- gelul asociază ingrediente cu acţiune complementară și sinergică, pentru a acoperi toate procesele implicate în acnee;
- acţiunea complementară vizează reglarea secreţiei de sebum şi a procesului de keratinizare, protecţia antimicrobiană;
- acid succinic – de origine naturală - poate ajuta la reducerea numărului comedoanelor și punctelor acneice, la reducerea dimensiunii porilor, la reglarea secreției de sebum;
- synactin® AC este un activ complex, cu acțiune de tip 5 in 1, ce poate contribui la diminuarea tuturor factorilor implicați în acnee, prezintă sinergism de acțiune cu acidul succinic;
- niacinamida intervine în reglarea secreției de sebum, în depigmentarea petelor postacneice, are efecte antiinflamatoare.
Mod de utilizare:
Se aplică pe pielea curată a spatelui și a brațelor – pe porțiunile afectate de acnee – și se masează ușor până la absorbția completă în piele.
În funcție de severitatea acneii, se folosește seara – în cazurile mai ușoare, sau dimineața și seara, în cazurile mai severe sau recurente.
Ingrediente:
Aqua, Caprylic/Capric Triglyceride, Tromethamine, Pentylene Glycol, Succinic Acid, Polyacrylate Crosspolymer-6, Hydroxyethyl Acrylate/Sodium Acryloyldimethyl Taurate Copolymer, Zanthoxylum Bungeanum Fruit Extract, Oleyl Alcohol, Niacinamide, Butylene Glycol, PEG-60 Almond Glycerides, Caprylyl Glycol, Glycerin, Carbomer, Nordihydroguaiaretic Acid, Oleanolic Acid, Phenoxyethanol, Tocopheryl Acetate, Ethyl Linoleate, Hexylresorcinol, Ethylhexylglycerin, Sorbitan Isostearate, Polysorbate 60, Sodium Metabisulfite, Citric Acid, Sodium Citrate.
Prezentare:
50 ml

Review

Estimat livrare

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

Gel ultra activ pentru corp Stop Acnee, 50 ml, Gerovital

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.