Gel anticelulitic cu cafea verde, guarana si castan, 150 ml, Transvital

9980024637
9980024637
1
Gel
Quantum
Stoc limitat
1070 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: 30 April • 22:04

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

Gelul Anticelulitic cu extract de cafea verde, guarana si castan, este un produs destinat indepartarii celulitei datorita substantelor, care prin efectul lor, grabesc procesul de dispartie a grasimilor impiedicand totodata depunerea acestora.
Ingredientele acestea stau la baza unei formule, care activeaza microcirculatia si faciliteaza detoxifierea, permite efectuarea unui masaj eficient pentru diminuarea depozitelor de tesut adipos si a celulitei.
Actiune
• extractul de cafea verde, cu efect revigorant si stimulant al microcirculatiei, aduce pielii o senzatie de confort si prospetime;
• extractul din seminte de guarana (Paullinia cupana) contribuie la drenarea toxinelor din tesuturi, eliminarea excesului de apa, activarea metabolismului celular;
• extractul din seminte de castan salbatic (Aesculus Hyppocastani Semen) creste circulatia sanguina, asigurand astfel oxigenarea tesuturilor izolate de acumulari adipoase de sub epiderma;
• extractul de aloe (Aloe Capensis), in compoztia speciala de gel, are un rol important in absorbtia principiilor active.
Mod de utilizare
Se aplica pe piele in strat subtire si se maseaza energic pana la absorbtie completa; se recomanda masajul pe zonele afectate de celulita, de 2 ori pe zi, timp de cel putin 8 saptamani.
Ingrediente (INCI)
Aqua, Glycerin, Propylene Glycole, Caffeine benzoate, Triethanolamine, Peg-40 hydrogenated castor oil, Aesculus hippocastanum extract, Centella asiatica extract, Carbomer, Alcohol denat, Parfum, Green coffe bean extract, Paullinia cupana fruit extract, Imidazolidinyl urea, Aloe species resin, Disodium edta, Phenoxyethanol, Chromium triclorid, Methylparaben, Butylparaben, Ethylparaben, Hexyl cinnamal, Benzyl salicylate, Isobutylparaben, Propylparaben, Hydroxycitronellal, Hydroxyisohexyl 3-cyclohexene carboxaldehyde, Coumarin, Isoeugenol.

Review

General

Tip produs Gel
Recomandat pentru Unisex
Beneficii Antiinflamator, protectie, stimularea microcirculatiei, reducerea tesutului adipos, restructurare
Tip piele Normala
Zona corporala Corp
Cantitate 150 ml

Estimat livrare

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

Gel anticelulitic cu cafea verde, guarana si castan, 150 ml, Transvital

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.