Fluxiv 60 comprimate oferta cu crema 20 grame, Antibiotice SA

9980039454
9980039454
1
Comprimate
Antibiotice Iasi
Stoc limitat
5352 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: 23 April • 16:06

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

In compozitia suplimentului alimentar Fluxiv se regasesc unii dintre cei mai cunoscuti antioxidanti: disomina/hesperidina, troxerutin si vitamina C, care actioneaza simultan, exercitand o actiune protectoare asupra peretilor vasculari, imbunatatind circulatia sistemului limfatic.
Mod de administrare:
2 comprimate pe zi.
Ingrediente:
Diosmina/hesperidina 9:1 - 180 mg / 20 mg; Troxerutin - 300mg; Vitamina C - 100mg;
Alte ingrediente: agent de incarcare: celuloza microcristalina, agent de umezire: crospovidona, stabilizator: copovidona, agenti antiaglomeranti: acid stearic, stearat de magneziu, dioxid de siliciu coloidal, agenti de glazurare: hidroxipropilmetilceluloza (HPMC), celuloza microcristalina, acid stearic.
Precautii:
Produsul este un supliment alimentar si nu trebuie sa inlocuiasca o dieta variata si echilibrata si un stil de viata sanatos. Produsul este contraindicat copiilor, adoelscentilor sub 18 ani si femeilor care alapteaza. In timpul sarcinii se administreaza cu oprudenta, numai la recomandarea specialistului. Nu se va administra persoanelor cu hipersensibilitate cunoscuta la oricare dintre componente. A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic.
Prezentare:
60 de comprimate + 20 de grame

Review

Estimat livrare

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

Fluxiv 60 comprimate oferta cu crema 20 grame, Antibiotice SA

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.