Zovirax 50mg/g crema 2g, Glaxo

W64148002
W64148002
1
ACICLOVIRUM
Crema
Glaxo Smithkline Gsk
Stoc epuizat
1286 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: 2 June 2023 • 12:55

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

Indicații
Zovirax cremă este indicat pentru tratamentul infecţiilor cu virusul herpes simplex ale pielii feţei şi herpesul labial (herpes labialis recurent).
Contraindicații
Hipersensibilitate la aciclovir, valaciclovir, propilenglicol sau la oricare dintre excipienţii enumeraţi la pct. 6.1.
Atenționări
Zovirax cremă trebuie utilizat doar pentru herpesul de la nivelul buzelor sau a feţei.
Nu se recomandă aplicarea de Zovirax cremă la nivelul mucoaselor, ca de exemplu pe mucoasa orală, conjunctivală şi nu trebuie utilizat pentru tratamentul herpesului genital.
Se acordă o atenţie deosebită pentru evitarea introducerii accidentale în ochi. Pacienţii cu herpes labialis sever recurent trebuie încurajaţi să ceară sfatul medicului.
Pacienţii afectaţi de herpes trebuie sfătuiţi să evite transmiterea virusului, mai ales când sunt prezente leziunile (a se vedea pct. Doze şi mod de administrare).
Crema cu aciclovir nu este recomandată pentru persoanele care sunt imuno-compromise. La pacienţii sever imuno-compromişi (de exemplu pacienţii cu SIDA sau cei cu transplant de măduvă osoasă) se va lua în considerare administrarea de aciclovir pe cale orală.
Dozaj
Calea de administrare: cutanată. Adulţi şi copii
Zovirax cremă se va folosi de 5 ori pe zi, la aproximativ 4 ore interval, cu excepţia dozei nocturne. Zovirax cremă se va aplica în zona leziunilor sau a viitoarelor leziuni, cât mai curând posibil de la debutul infecţiei, de preferat în stadiu incipient (prodrom sau eritem). De asemenea, tratamentul poate fi început în stadiu mai avansat (papulă sau pustulă).
Tratamentul trebuie continuat timp de cel puţin patru zile. Dacă nu se vindecă, tratamentul poate fi continuat până la 10 zile. Dacă totuşi leziunile persistă după 10 zile, pacienţii trebuie sfătuiţi să consulte un medic.
Pacienţii trebuie să-şi spele mâinile înainte şi după aplicarea cremei şi vor trebui să evite frecarea sau atingerea leziunilor cu şerveţele pentru a evita agravarea sau transmiterea infecţiei.

Review

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

Zovirax 50mg/g crema 2g, Glaxo

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.