Vitamina E 100 mg, 24 capsule, Pharco

W51341001
W51341001
24
TOCOFEROLUM
Capsule
Pharco
Stoc epuizat
539 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: 30 March • 04:38

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

Tratamentul carentei de vitamina E. Ca tratament profilactic in afectiunile care necesita un aport suplimentar de vitamina E: -sindrom de malabsorbtie -afectiuni ale tractului hepato-biliar -tulburari digestive -gastrectomie -abetalipoproteinemie -acantoza -necesitati crescute de vitamina E
Vitamina E se utilizeaza in prevenirea si tratamentul deficitului de vitamina E asociat aportului alimentar inadecvat si afectiunilor care necesita un aport suplimentar de vitamina E.

Review

General

Recomandat pentru Adulti
Forma Farmaceutica/ Tip Produs OTC, Fara reteta cu ridicare din Farmacie
Tip produs capsule

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

Vitamina E 100 mg, 24 capsule, Pharco

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.