Ulei Esential Menta 10ml, Fares

99125556001
99125556001
1
Ulei
Fares
Stoc limitat
2361 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: 27 March • 13:53

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

Uleiul esential de menta R20 este un puternic stimulent digestiv, antiemetic, antidiareic, antispastic, carminativ, antiinfectios, antiinflamator, coleretic-colagog, decongestionant, expectorant, analgezic, antipruriginos si alunga insectele.
Mod de utilizare:
Uz intern: dozele recomandate (conform tabelului) se amesteca cu o lingurita de miere. In cazul diabeticilor, administrarea se face pe o bucatica de paine. Uleiul se administreaza timp de 7-14 zile. Cura se poate repeta dupa o pauza de 2 saptamani.
Uz extern: inhalatii, candela de aromaterapie, masaj, baie, comprese.

Contraindicatii:
Nu se recomanda femeilor insarcinate si mamelor care alapteaza si in caz de hipersensibilitate la menta.
Uleiul esential de menta se foloseste intotdeauna diluat!
Mod de prezentare: o sticluta de 10ml cu ulei esential.

Review

Estimat livrare

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

Ulei Esential Menta 10ml, Fares

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.