Ulei anticelulitic termoactiv cu ardei iute, 200 ml, Cosmetic plant

90852161458
90852161458
1
Ulei
Cosmetic Plant
Stoc epuizat
1635 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: ieri la 13:53

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

Descriere generala
Conceput special pentru masajul anticelulitic, uleiul poate produce o usoara incalzire a pielii datorita extractului de ardei iute. Stimuleaza microcirculatia in zonele afectate de celulita, asigurand eliminarea grasimilor din adipocite. Uleiul de masline prezent in formula hidrateaza si catifeleaza pielea.
Compozitie:
paraffinum liquidum
isopropyl myristate
olea europaea fruit oil
capsicum frutescens fruit extract
helianthus annuus seed oil
tocopherol
methyl benzoate
benzyl alcohol
parfum
Contraindicatii:
Spalati mainile dupa utilizare. Evitati a atinge zona din jurul ochilor, a nasului sau a gurii fara a avea mainile spalate. Uleiul poate produce efecte de incalzire pana la usoare furnicaturi care se diminueaza in timp. Opriti utilizarea uleiului in cazul in care senzatiile devin persistente si nu se estompeaza in timp sau apar iritatii ale pielii. In caz de iritatii clatiti pielea cu apa din abundenta.
Efecte:
elimina grasimile din adipocite
Administrare:
Aplicati uleiul zilnic, dimineata si seara, pe suprafetele efectate de celulita prin masaj pana la absorbtia completa. Poate fi folosit in combinatie cu Crema anticelulitica termoactiva cu ardei iute, dar nu in acelasi timp. Poate fi utilizat pentru masaj anticelulitic.
Prezentare:
200 ml

Review

General

Tip produs Ulei
Recomandat pentru Unisex
Beneficii Hidratant, anticelulitic, catifelare
Tip piele Normala
Zona corporala Corp
Cantitate 200 ml

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

Ulei anticelulitic termoactiv cu ardei iute, 200 ml, Cosmetic plant

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.