Tinctura de Napraznic, 200ml, Natura Plant Poieni

99800015123
99800015123
1
Tinctura
Natura Plant
Stoc epuizat
879 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: azi la 15:08

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

Beneficii:
Stimulare procesului de eliminare a toxinelor din organism, sterilitate, ipotenta, antiinflamator, antitumoral. Napraznicul este raspandit din Europa, unde creste spontan, pana in America si in Australia. Este o planta ierboasa, anuala (uneori bi-anuala), cu tulpina rosiatica acoperita cu peri fini, inalta de 30-40 cm. Frunzele, ca si tulpinile, sunt moi la atingere si se rup usor.
Florile sunt roz-violacee, asezate cate doua la varful pedunculelor. Fructul este in forma de cioc, lung de 2 cm, si seamana cu un cioc de barza, de unde si numele de ciocul-cocorului, o denumire raspandita in Romania. Creste mai ales in zonele submontane si montane, preferand solul bine afanat si umed, de la marginile de drum, de pe malul paraielor de munte, din rupturile de mal.
Efecte:
Proprietati terapeutice napraznic: afrodisiac puternic (feminin, dar mai ales masculin), astringent si antidiareic bun, antihemoragic bun, antispastic mediu-slab, antitumoral bun, diuretic mediu, emenagog bun (declanseaza ciclul menstrual), emolient mediu-slab, hipotensiv slab, hipoglicemiant mediu-slab, reintineritor puternic, revigorant puternic, depurativ mediu-slab, sudorific bland, diuretic mediu, stimulent si reglator foarte bun al activitatii gonadelor, tonic general puternic.
Mod de administrare:
Se ia cate o lingura de 3 ori pe zi inainte de masa cu 15 minute.
Compoziție:
Extract hidroalcoolic din parti aeriene de napraznic.
Mod de prezentare:
200 ml
Producător:
Natura Plant Poieni

Review

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

Tinctura de Napraznic, 200ml, Natura Plant Poieni

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.