Tinctura de Cimbrisor, 50 ml, Dacia Plant

9980035354
9980035354
1
Tinctura
Dacia Plant
Stoc epuizat
871 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: ieri la 16:11

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

Cimbrisor tinctura are efect antifungic si vermifug, este antiseptic respirator si mentine sanatatea laringelui, traheei si a bronhiilor. Produsul este coleretic, digestiv, mentine flora bacteriana din tractul digestiv in limite normale, are rol in sustinerea secretiei si eliminarii bilei.
Produsul nu contine coloranti si conservanti.
Contribuie la
Intern:
- mentinerea sanatatii laringelui, traheei si a bronhiilor;
- reducerea riscului de contaminare bacteriana a tractului respirator si digestiv;
- cresterea poftei de mancare;
- sustinerea secretiei si eliminarea bilei;
- reducerea starii de balonare;
- mentinerea sanatatii tractului urinar.
Extern:
- mentinerea sanatatii pielii si a cavitatii bucale.
Ingrediente
Extract 1:3,75 in solutie hidroalcoolica (alcool etilic/apa - 35/65 in raport de masa) din parti aeriene de cimbrisor (Thymus serpyllum).
Mod de administrare
Intern:
Copii intre 3 si 12 ani: cate 10-15 picaturi de 3 ori pe zi.
Copii si tineri intre 12 si 18 ani: cate 15-20 picaturi de 3 ori pe zi.
Adulti: cate 30 picaturi de 3 ori pe zi.
Extern:
-pentru reducerea disconfortului care apare la nivelul pielii se fac badijonari locale cu tinctura sau cu solutia diluata (obtinuta prin adaugarea a 15 picaturi de tinctura la 100ml de apa), in functie de sensibilitatea pielii;
-pentru mentinerea sanatatii cavitatii bucale se fac spalaturi locale cu solutia diluata, obtinuta prin adaugarea a 15-20 picaturi de tinctura la 100ml de apa.
Tinctura se dilueaza in 100 ml de apa (jumatate de pahar) cu 30 minute inainte de masa. Se poate administra la nevoie sau in situațile in care este necesara o administrare indelungata de recomanda cure de 1 luna cu o saptamana pauza.
Contraindicatii
Sarcina, alaptare, intoleranta la oricare dintre componentele produsului.
Precautii
La persoanele cu sensibilitate gastrica se recomanda administrarea produsului dupa masa.

Review

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

Tinctura de Cimbrisor, 50 ml, Dacia Plant

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.