Tensiometru OMRON RS7 Intelli IT , Omron

401567211172
401567211172
1
Dispozitiv
Omron
Stoc epuizat
41987 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: 23 April • 16:11

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

OMRON RS7 Intelli IT - tensiometru de incheietura
cu senzor de pozitionare si conectivitate Bluetooth pentru utilizare acasa sau "To Go"
Primul tensiometru OMRON, cu o validare clinica suplimentara pentru acuratete atunci cand este utilizat de catre persoanele obeze.
Tehnologia Intellisense ofera o masurare mai confortabila si mai rapida,eliminand orice suprainflatie inutila a mansetei.
Senzorul avansat de pozitionare si tehnologia de ghidare a mansetei usureaza obtinerea unei masuratori precise de fiecare data.
Dimensiunile reduse si silentios, tensiometrul poate fi transportat si folosit oriunde pe tot parcursul zilei.
Vizualizati cu usurinta, salvati si urmariti masuratorile dvs. in timp,prin conectarea Bluetooth cu aplicatia OMRON CONNECT.
OMRON RS7 Intelli IT faciliteaza masurarea exacta a tensiunii arteriale indiferent de tipul corpului.
Pe masura ce montati tensiometrul, ghidajul pentru manseta va informeaza ca ati pus aparatul corect.
De asemenea, senzorul de pozitionare va afisa cand tensiometrul este in pozitie pentru a realiza o masurare corecta.
In timp ce tensiometrul masoara tensiunea arteriala si frecventa pulsului,acesta va indica daca detecteaza batai neregulate ale inimii.
Masuratorile efectuate vor fi apoi afisate pe ecranul LCD mare si transferate automat intr-un telefon inteligent asociat cu Bluetooth.
Efectuarea masuratorilor tensiunii arteriale nu ar trebui sa se limiteze la momentul in care puteti, atunci cand sunteti acasa.
Omron RS7 Intelli IT va ajuta sa ramineti in control pe tot parcursul zilei - chiar si atunci cand nu sunteti la domiciliu.
Designul compact, dimensiunile reduse si avand o pompa electrica practic silentioasa, va permite sa transportati tensiometrul in poseta, geanta sau buzunar si sa-l folositi oriunde.

Review

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

Tensiometru OMRON RS7 Intelli IT , Omron

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.