Sod natural solutie buvabila, 10 fiole x 5ml, Institutul Cantacuzino

9980041161
9980041161
1
Fiole
Stoc epuizat
4220 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: ieri la 15:07

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

Proprietati:
- este un supliment alimentar cu capacitate antioxidantă manifestată prin activitatea de tip superoxid-dismutază (SOD), de tip peroxidază și de neutralizare a radicalilor liberi de oxigen;
- este suc de orz verde 100% natural, ce conține: vitamine, minerale, oligoelemente, aminoacizi esențiali și compuși micromoleculari cu acțiune antioxidantă.
- nu conține conservanți, coloranți sau aditivi;
- ste un produs steril, obținut respectând regulile de bună practică de fabricație, ambalat în fiole de sticlă farmaceutică, ce împiedică degradarea produsului de către oxigenul atmosferic sau de către agenți bacterieni, permițând astfel păstrarea capacității antioxidante pe toată perioada de valabilitate a acestuia;
- datorită conținutului ridicat de substanțe cu activitate de neutralizare a radicalilor liberi de oxigen, SOD NATURAL este util ca supliment alimentar antioxidant, fortifiant al organismului în condiții de stres, efort fizic și efort psihic intens.

Mod de administrare:
Adulți și copii de peste 12 ani: 2-4 fiole/ zi, băute cu 30 minute înainte de masă.
Copii sub 12 ani: numai la recomandarea medicului.
Femei însărcinate sau care alăptează: numai la recomandarea medicului.
O cură minimă este de 30 zile.

Precautii:
În timpul utilizării conform indicațiilor, nu s-au semnalat efecte secundare sau reacții adverse.
În caz de supradozaj, pot să apară fenomene diareice.
SOD NATURAL se păstrează la frigider, în cutia originală, la o temperatură între 2℃ și 8℃.

Prezentare:
10 fiole x 5 ml

Review

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

Sod natural solutie buvabila, 10 fiole x 5ml, Institutul Cantacuzino

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.