Sirop din Afine Fara Zahar, 500 ml, Hypericum

9980033487
9980033487
1
Sirop
Hypericum
Stoc epuizat
1399 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: 27 March • 13:52

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

Descriere produs*
Siropul de Afine ajută la protecția retiniană, rezistența capilară și are acțiune vasoprotectivă.
Actiune antiedematoasă și vasodilatatoare; reglarea microcirculației, antiseptică urinar.
Compozitie
Extract natural din fructe de afine de pădure (Vaccinium Myrtillus), apă demineralizată, îndulcitori (ciclamat de sodiu, zaharinat de sodiu, acesulfam K), conservant (benzoat de sodiu).
Recomandari
Siropul de Afin cu îndulcitori este indicat în primul rând persoanelor cu glicemia crescută sau bolnavilor de diabet zaharat datorită proprietăţilor hipoglicemiante date de myrtillina şi neomyrtillina (insulina vegetală) care acţionează prin hipergeneza insulinică la nivelul pancreasului, ducând la scăderea glicemiei şi ameliorarea maladiilor vasculare la diabetici (circulaţie periferică deficitară, hipertensiune, retinopatie diabetică, fragilitate vasculară, insuficienţă venoasă, edeme varicoase, flebite, arterite, hemoroizi). Prin proprietatea antihemoragică grăbeşte coagularea sângelui şi ajută la vindecarea hemoroizilor. Se foloseşte în ameliorarea sau tratarea infecţiilor intestinale ( enteritelor, enterocolitelor, dizenteriei, colibacilozei, candidozei, micozelor) şi eczemelor. Prin proprietăţile diuretice şi dezinfectante este util în infecţii urinare, calculoză urinară, gută, cistită, boli cardio-renale şi reumatice. Siropul de Afin este un ameliorator al vederii, îmbunătăţind acuitatea vizuală. Este un hepatoprotector utilizându-se în afecţiuni hepato-biliare, hepatită, ciroză hepatică. Restabileşte funcţia imunitară slăbită ca urmare a folosirii îndelungate a medicamentelor, antibioticelor şi ameliorează tulburările hormonale.
Preparatele pe bază de Afin sunt complementare în: retinopatie diabetică, cistită, angină pectorală, inflamații bucale și faringiene.
Administrare
Doza medie este de 3-4 linguri pe zi, doza maximă de 6 linguri pe zi, dizolvată in apă minerală, în cure de lungă durată. A se agita înainte de folosire.

Review

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

Sirop din Afine Fara Zahar, 500 ml, Hypericum

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.