Set Cadou Gillette Proglide:ap Ras + Gel De Ras Fusion, 200 Ml + Geanta Cadou

7702018442683
7702018442683
1
Cosmetice
Gillette
Stoc epuizat
6379 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: 7 March • 03:22

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

 Aparat de ras Gillette Fusion ProGlide

Noul stabilizator pentru lame mentine o spatiere optima intre lame pentru confort iar sistemul cu canale Comfort Guard indeparteaza excesul de spuma, intinzand pielea pentru un barbierit precis lipsit de iritatii.

- 5 lame de precizie, tehnologia FlexBall si un trimmer de precizie;

- cele mai subtiri si mai fine lame de la Gillette pentru a taia fara efort firele de par si a inlatura senzatia de tragere si smulgere **;

- banda lubrifiata impregnata cu uleiuri minerale si polimeri lubrifianti pentru un plus de confort.

 Gel de ras hidratant Gillette Fusion de 200 ml

Descopera un barbierit incredibil de delicat datorita gelului hidratant bogat in emolienti ce inmoaie parul si protejeaza pielea in timpul barbieritului. Formula speciala contine glicerina asigurand o alunecare optima a aparatului de ras pentru un barbierit fin si confortabil.

- lasa pielea catifelata si moale;
- testat dermatologic;
- asigura un barbierit fin.

 Geanta calatorii

Accesoriul ideal pentru a lua cu tine aparatul si gelul de ras Gillette, bucurandu-te in continuare de un barbierit calitativ si o piele fina chiar si in cele mai indepartate vacante.

Ofera-i in dar un barbierit fin si precis cu setul cadou Fusion ProGlide de la Gillette, aparatul de ras care raspunde contururilor fetei pentru contact Setul contine un aparat de ras Gillette ProGlide Manual Razor cu o rezerva, un gel de ras hidratant Fusion 200ml si o trusa de voiaj. Lasa-l sa se bucure de Tehnologia Flexball care permite lamelor sa pivoteze din fata spre spate si din stanga spre dreapta pentru a raspunde contururilor fetei. Totodata, pielea lui trebuie sa fie delicata si protejata, de aceea Gillette ii ofera gelul de ras hidratant Gillette Fusion pentru a descoperi un barbierit incredibil de delicat.

Setul Gillette este cadoul perfect pentru Sarbatori, zile de nastere dar si atunci cand vrei sa-l surprinzi cu atentia ta, oferindu-i in dar un barbierit calitativ si o piele fina de care si tu te vei bucura.

Review

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

Set Cadou Gillette Proglide:ap Ras + Gel De Ras Fusion, 200 Ml + Geanta Cadou

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.