Set Cadou Gillette Aparat De Ras Flexiball +fusion Hydr Gel, 75 Ml

7702018450374
7702018450374
1
Cosmetice
Gillette
Stoc epuizat
4359 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: 7 March • 03:22

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

 Aparat de ras Gillette Fusion ProShield cu 1 rezerva

Aparatul de ras cu o banda lubrifianta inaintea si in urma lamelor, pastrandu-ti pielea hidratata si protejata impotriva iritatiei. Aparatul este dotat cu tehnologia celor mai subtiri si fine 5 lame**, pentru a minimiza senzatia de tragere si smulgere*** si a oferi un confort incredibil.

 - 5 lame de precizie plus trimmer in partea din spate;

 - tehnologia Gillette FlexBall;

 Gel de ras hidratant Gillette Fusion de 75 ml

Descopera un barbierit incredibil de delicat datorita gelului hidratant bogat in emolienti ce inmoaie parul si protejeaza pielea in timpul barbieritului. Formula speciala contine glicerina asigurand o mai buna alunecare a aparatului de ras pentru un barbierit fin si confortabil.

- lasa pielea catifelata si moale;

- testat dermatologic;

- asigura un barbierit fin.

     Ofera-i in dar cel mai bun barbierit de la Gillette cu setul cadou Fusion ProShield. Acesta contine un aparat de ras Gillette ProShield Manual Razor cu 1 rezerva si un gel de ras hidratant Gillette Fusion de 75 ml. Astfel el se va bucura de inegalabila tehnologie de barbierit Gillette Fusion ProShield iar tu de pielea lui fina. Aparatul de ras Gillette Fusion ProShield are benzi lubrifiante inaintea si in urma lamelor pentru a feri pielea de iritatii. Manerul integreaza tehnologia Flexball pentru a permite capatului aparatului de ras sa pivoteze in toate directiile pentru maximum de contact* pe toate contururile fetei, ajungand la fiecare fir de par si avand ca rezultat cel mai fin barbierit de la Gillette.

Setul Gillette este cadoul perfect pentru Sarbatori, zile de nastere dar si atunci cand vrei sa-l surprinzi cu atentia ta, oferindu-i in dar un barbierit calitativ si o piele fina de care si tu te vei bucura.

Review

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

Set Cadou Gillette Aparat De Ras Flexiball +fusion Hydr Gel, 75 Ml

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.