Pasta de dinti Nourish Gently Soothing, 75 ml, Sensodyne

9980047651
9980047651
1
Pasta Dint
Glaxo Smithkline Gsk
Stoc epuizat
2412 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: ieri la 15:07

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

Proprietati:
- contine minerale bio-active* care ajuta la intarirea si mentinerea dintilor sanatosi;
- de asemenea, contine nitrat de potasiu care ajuta la protectia dintilor sensibili, in fiecare zi, prin periaj continuu, de doua ori pe zi;
- este imbogatita cu aroma naturala de menta si extract de aloe vera pentru o senzatie de curatare;
- ajuta la restabilirea unui echilibru sanatos al cavitatii bucale.
*se refera la fluorura de sodiu.
Mod de utilizare:
Adulti si copii cu varsta de 12 ani si peste: periaza dintii de doua ori pe zi, cel mult de trei ori pe zi, evita inghitirea, apoi scuipa.
Copii cu varsta pana in 12 ani: a nu se folosi de catre copii cu varsta sub 12 ani decat la recomandarea medicului stomatolog sau a medicului de familie.
Ingrediente:
Aqua, Sorbitol, Hydrated Silica, Glycerin, Potassium Nitrate, Sodium Lauryl Sulfate, Aroma, Cocos Nucifera (Coconut) Oil, Xanthan Gum, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Saccharin, Sodium Fluoride, Titanium Dioxide, Limonene, Aloe Barbadensis Leaf Extract.
Precautii:
Dintii sensibili pot fi un semn care sa indice existenta altor probleme care necesita interventia prompta a medicului stomatolog.
Daca simptomele persista sau se agraveaza, consultati medicul stomatolog.
Incetati utilizarea daca apar iritatii.
Consultati stomatologul sau medicul dvs. cat mai repede posibil daca aveti umflaturi la nivelul gurii sau fetei.
Prezentare:
75 ml                

Review

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

Pasta de dinti Nourish Gently Soothing, 75 ml, Sensodyne

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.