Săruri de rehidratare cu probiotic, 10 plicuri, Remedia

9980034380
9980034380
10
Granule
Remedia
Stoc epuizat
897 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: ieri la 15:07

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

Pentru evitarea deshidratării este necesar aportul de soluții orale. Soluția obținută ajută la substituirea pierderii de apă și săruri, fiind utilă pentru corectarea stărilor de deshidratare și a dezechilibrului electrolitic.
Plicuri cu pulbere pentru soluție buvabilă cu îndulcitor natural - 70 gr.
10 plicuri A - probiotic
10 plicuri B - săruri de rehidratare orală
10 plicuri A - probiotic
Ingrediente / plic: Green Sugar (amestec de eritritol / 98% și extract de Stevia rebaudiana / 2% (îndulcitor natural, agent de încărcare), Lynside Pro SCB (drojdie activă uscată de Saccharomyces cerevisiae var. Boulardii - min. 5×109 ufc/g) - 0,25g, inulină - fibre alimentare extrase din rădăcină de cicoare (Cichorium intybus) - 0,2g, aromă de căpșuni.
10 plicuri B - săruri de rehidratare orală
Ingrediente /plic: dextroză anhidră - 3,352 g, clorură de sodiu 0,614 g, citrat de sodiu dihidrat - 0,510 g, clorură de potasiu - 0,263 g, acid citric anhidru (acidifiant), aromă de portocale, extract de Stevia rebaudiana (îndulcitor natural).
Mod de utilizare:
Plic A - probiotic: 1 - 2 plicuri pe zi.
Un plic de pulbere se dizolvă în 200 ml de ceai sau apă călduță.
Plic B - săruri de rehidratare orală
Se adaugă pudra în 200 ml (un pahar) de apă fiartă și răcită. Se agită până la dizolvare.
Copii: 1-3 pahare de 200 ml soluție (1-3 plicuri / zi)
Adulți: 1-5 pahare de 200 ml soluție (1-5 plicuri / zi)
Cantitatea utilizată în 24 de ore este în funcție de vârstă și severitatea pierderilor de lichide și minerale.
La copii, se recomandă consultarea medicului pediatru pentru ajustarea dozei. Pe o perioadă de cel puțin 4 ore soluția se administrează cu lingurița sau treptat din biberon.
Prezentare:
10 plicuri

Review

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

Săruri de rehidratare cu probiotic, 10 plicuri, Remedia

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.