Saruri De Rehidratare 10 Plicuri, Polisano

9980024656
9980024656
10
Pulbere
Stoc epuizat
3685 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: ieri la 15:07

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

AJUTĂ LA COMPENSAREA RAPIDĂ A PIERDERILOR DE MINERALE SI LA MENŢINEREA FLOREI INTESTINALE NORMALE.
Conține:
Conține:
1000 mg Prebioticul Bioecolians300 mg pidolat de potasiu120 mg clorură de sodiu56.25 mg pidolat de magneziuîndulcitori (fructozăsucraloză)
Sărurile de rehidratare substituie pierderile de apă si săruri care însoţesc stările de vomă şi diareea, menţin echilibrul florei intestinale, contracarând efectul nedorit antibioticelor, refac flora intestinală afectată de diaree.
Pentru rehidratarea organismului, porția zilnică recomandată:
câte 1 plic de 2–3 ori pe zi (pentru copii cu vârsta mai mare de 3 ani);
câte 1 plic de 4–8 ori pe zi (pentru adulți).
Pentru menţinerea echilibrului florei intestinale, porția zilnică recomandată:
câte 1 plic de 1–2 ori pe zi (pentru copii cu vârsta mai mare de 3 ani şi adulţi);

Mod de utilizare:
conţinutul unui plic se dizolvă în 250 ml apă fiartă şi răcită, iar soluţia obţinută se administrează în decurs de 2 ore. Pentru adulți se recomandă utilizarea a 1-2 litri de soluție diluată în funcție de gradul de deshidratatre;
Ambalare:
Cutie cu 10 plicuri cu 15 ml soluţie orală

Review

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

Saruri De Rehidratare 10 Plicuri, Polisano

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.