Sampon antimatreata cu sulf si urzica, 250 ml, Cosmetic Plant

9980034335
9980034335
1
Sampon
Cosmetic Plant
Stoc limitat
1328 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: azi la 15:07

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

0% parabeni, parafine, coloranți
Proprietățile antiseptice și antiparazitare ale sulfului sunt potențate de prezența acidului salicilic. Extractul de urzică bogat în clorofilă, provitamina A, vitaminele C, K, B12 și flavonozide are însușiri cicatrizante, antiseboreice și de combatere a mătreții. Prin încorporarea acestor ingrediente într-o bază perfect echilibrată, rezultă un șampon care curăță fără a degresa excesiv pielea capului, îndepărtând mătreața și prevenind reapariția acesteia. În plus, prezenţa unui activ cationic cu acţiune multiplă va lăsa părul mătăsos şi uşor de pieptănat.
Mod de utilizare: Se aplică pe părul umed şi cu spuma formată se masează uşor pielea capului. Se lasă să acţioneze 3-5 minute, apoi se clăteşte. Se reaplică dacă este necesar.
Se recomandă utilizarea şamponului de 2 / 3 ori pe săptămână.

Review

Estimat livrare

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

Sampon antimatreata cu sulf si urzica, 250 ml, Cosmetic Plant

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.