Prostamol Uno, 30 capsule, Berlin-Chemie Ag

W08061005
W08061005
30
SERENOA REPENS
Capsule
Berlin Chemie
Stoc epuizat
3897 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: ieri la 15:06

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

 CE ESTE PROSTAMOL® UNO Şl PENTRU CE SE UTILIZEAZĂ
Grupa farmacoterapeutică:
medicamente pentru tratamentul hipertrofiei benigne de prostată.
Indicaţii terapeutice
Tulburări de micţiune în adenomul de prostată (hipertrofia benignă de prostată) stadiul I (dificultăţi la urinare dar cu golirea completă a vezicii urinare) şi stadiul II (golirea incompletă a vezicii urinare cu un reziduu urinar > 50 ml). Prostamol® uno ameliorează numai afecţiunile unei prostate mărite, fără a remedia mărimea acesteia.
Ce este hipertrofia benignă de prostată (HBP)?
Hipertrofia benignă de prostată este o mărire de volum non-malignă a prostatei. Prostata mărită presează uretra, determinând următoarele simptome:
necesitatea de a urina mai des, în special în timpul nopţii; jet urinar slab sau întrerupt; „picurarea urinii" şi senzaţia de golire incompletă a vezicii urinare; durere la trecerea urinii; tulburări ale vieţii sexuale.
Prostamol® uno administrat corect ameliorează aceste simptome.
Cum se tratează HBP?
HBP poate fi tratată cu Prostamol® uno.
In cazul în care HBP nu este tratată la timp, intervenţia chirugicală va fi inevitabilă.
Cum acţioneză Prostamol® uno?
Prostamol® uno previne continuarea creşterii prostatei. Prostamol® uno atenuează presiunea la nivelul vezicii urinare. Prostamol uno reface jetul urinar continuu.
De aceea, se recomandă ca pacientul să consulte medicul urolog la intervale regulate. Se recomandă consultarea unui medic, mai ales în caz de apariţie de sânge în urină sau de incapacitate de a urina (retenţie acută urinară).
2. ÎNAINTE SĂ UTILIZAŢI PROSTAMOL® UNO
Aveţi grijă deosebită când utilizaţi Prostamol® uno
- deoarece administrarea medicamentului pe stomacul gol poate determina uneori greaţă.
Prostamol® uno doar ameliorează simptomatologia din adenomul de prostată fără a vindeca afecţiunea. De aceea, se recomandă control medical la intervale regulate de timp.
Utilizarea altor medicamente
Nu se cunosc efecte ale administrării concomitente de Prostamol® uno cu alte medicamente.
Există restricţii la utilizarea Prostamol® uno?
Nu există restricţii pentru tratamentul cu Prostamol® uno.
Capacitatea de a conduce vehicule sau de a folosi utilaje
Prostamol® uno nu are efecte asupra capacităţii de a conduce vehicule sau de a folosi utilaje.
3. CUM SĂ UTILIZAŢI PROSTAMOL® UNO
Doze şi mod de administrare
Doza recomandată este de o capsulă moale Prostamol® uno pe zi administrată la aceeaşi oră, după masă, cu suficient lichid.
Durata administrării depinde de natura, gravitatea şi evoluţia bolii şi nu este limitată în timp. înghiţirea capsulei zilnic, la aceeaşi oră, este importantă pentru desfăşurarea corespunzătoare a tratamentului. Ameliorarea simptomelor poate fi observată după aproximativ patru săptămâni. Prostamol® uno poate fi utilizat chiar timp de mai mulţi ani.
Se recomandă consult medical în cazul în care nu se constată ameliorarea simptomelor sau, din contra, se constată agravarea lor.
Cît timp trebuie administrat Prostamol® uno?
HBP este o boală de lungă durată. De aceea, Prostamol® uno, ca şi alte medicamente, trebuie utilizat pentru o perioadă lungă de timp. Cu cât utilizaţi mai mult timp Prostamol® uno, simptomele se vor ameliora. Dacă simptomele persistă sau se agravează, vă rugăm să informaţi medicul dumneavostră.
Chiar dacă simptomele s-au ameliorat, trebuie să continuaţi să utilizaţi medicamentul. Nu există nici un risc în cazul utilizării medicamentului timp de mai mulţi ani.
4. REACŢII ADVERSE POSIBILE
Ca toate medicamentele, Prostamol® uno poate provoca reacţii adverse, cu toate că nu apar la toate persoanele. Rar, pot să apară reacţii alergice sau tulburări gastro-intestinale, de exemplu greaţă.
Dacă vreuna dintre reacţiile adverse devine gravă sau dacă observaţi orice reacţie adversă nemenţionată în acest prospect, vă rugăm să spuneţi medicului dumneavoastră sau farmacistului.
5. PROSTAMOL® UNO CUM SE PĂSTREAZĂ
A nu se lăsa la îndemâna şi vederea copiilor. A se păstra în ambalajul original.
Nu utilizaţi Prostamol® uno după data de expirare înscrisă pe ambalaj. Medicamentele nu trebuie aruncate pe calea apei menajere sau a reziduurilor menajere. Intrebaţi farmacistul cum să eliminaţi medicamentele care nu vă mai sunt necesare. Aceste măsuri vor ajuta la protejarea mediului.
6. INFORMAŢII SUPLIMENTARE
Ce conţine Prostamol® uno
- Substanţa activă este extract moale etanolic din Serenoa repens 9-11:1
- Celelalte componente sunt gelatină succinilat, glicerol, apă purificată, oxid negru de fer (E172), dioxid de titan (E171), Cochineal red A 80% (E124).
 

Review

General

Tip produs capsule
Recomandat pentru Barbati
Afectiuni Prostata
Beneficii Sustine functionarea normala a prostatei
Forma Farmaceutica/ Tip Produs Supliment alimentar
Cantitate 30 capsule

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

Prostamol Uno, 30 capsule, Berlin-Chemie Ag

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.