Prosstop Activ, 30 capsule, Polisano

9980024655
9980024655
1
Capsule
Stoc epuizat
4099 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: 27 March • 13:51

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

O capsula de PROSSTOP Activ contine: 320 mg extract hidroalcoolic uscat din fructe de Palmier-pitic 45% acizi grasi (Serenoa repens Small)*, capsula (gelatina, rosu ponceau 4R), 60 mg extract hidroalcoolic 9-12:1 uscat din radacini de Urzica 0,8 % beta-sitosteroli (Urtica urens L. aut Urtica dioica L.)*, 20 mg Licopen, antiaglomerant (acizi grasi ai sarurilor de magneziu).
Extractul din fructe de Palmier-pitic (Serenoa repens Small) este bogat in acizi grasi, beta-sitosteroli, flavonoide, polizaharide. Palmierul-pitic are capacitatea de a reduce senzatiile neplacute datorate cresterii in volum a prostatei, care determina urinari frecvente, senzatie brusca de a urina si uneori incapacitate de urinare. Aceasta planta ajuta la reducerea frecventei urinarilor in timpul noptii, precum si la cresterea volumului de urina eliminata zilnic si la stimularea golirii complete a vezicii urinare. In plus, unele studii citate in literatura, au aratat faptul ca Palmierul - pitic este eficient daca se consuma o perioada de minim 1-2 luni, pana la aparitia rezultatelor dorite.
Extractul din radacina de Urzica (Urtica urens L. aut Urtica dioica L.) prin complexul lectinic cu specificitate in decongestionarea prostatei, reduce treptat frecventa urinarilor nocturne, precum si volumul prostatei, mareste cantitatea de urina eliminata, contribuind astfel la buna functionare a tractului urinar.
Licopen este un antioxidant natural, activ, usor asimilabil de catre organism, care protejeaza prostata de actiunea radicalilor liberi, reducand degradarea tesuturilor si diminuand intensitatea proceselor de imbatranire.
DCI:
Palmier pitic, Urzica, Licopen
Indicatii:
PROSSTOP Activ capsule este un supliment alimentar, o asociere optima de extracte vegetale, care, prin componentele sale bioactive, contribuie la mentinerea sanatatii prostatei si la reducerea frecventei urinarilor nocturne si diurne.
Astfel, ProsstopActiv capsule asigura o urinare normala, fara dureri, elimina senzatia de urinare incompleta si sustine potenta.
Portia zilnica recomandata:
Numai pentru adulti si varstnici,1 capsula pe zi, la aceeasi ora, dupa masa.
Administrare:
Se recomanda administrarea produsului pe o perioada indelungata, in cure de 3-6 luni.
Capsulele se inghit cu o cantitate suficienta de apa.
A se evita administrarea produsului pe stomacul gol, deoarece poate determina, uneori, greata.
Mentiuni si atentionari speciale:
Produsul nu se administreaza persoanelor alergice la oricare dintre componentele sale.
A nu se depasi portia zilnica recomandata.
A se pastra la temperaturi sub 25 grade Celsius, in ambalajul original.
Prezentare:
30 capsule

Review

General

Tip produs capsule
Recomandat pentru Barbati
Afectiuni Prostata
Beneficii Sustine sanatatea aparatului urinar si a prostatei
Forma Farmaceutica/ Tip Produs Supliment alimentar
Cantitate 30 capsule

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

Prosstop Activ, 30 capsule, Polisano

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.