Propolis Vitamina C cu Echinaceea blister cu 10 comprimate, Alevia

9980026184
9980026184
10
Comprimate
Alevia
Stoc epuizat
139 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: 23 April • 16:09

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

Descriere:
Propolisul susține sănătatea tractului respirator superior, contribuind la rezistența organismului. Conține antioxidanți naturali care ajută la consolidarea sistemului de apărare al organismului împtriva efectelor radicalilor liberi. Echinacea ajută la funcționarea normală a sistemului de apărare al organismului. Vitamina C contribuie la funcționarea normală a sistemului imunitar. 
Efecte:
•Contribuie la confortul respirator, calmant pentru gât, faringe și pentru corzile vocale (Propolis și Echinacea);
• Are proprietăți antioxidante (Propolis);
• Contribuie la funcționarea normală a sistemului imunitar (Echinacea și Vitamina C).
• Efect benefic în infecțiile localizate la nivelul cavității bucale, tractului respirator cauzate de bacterii: stafilococi, streptococi, fungi (candida) și virusuri gripali și respiratori.
Compoziţie:
Vitamina 100mg, Extract de propolis 40mg, Extract de Echinacea (Echinacea purpurea) 10mg și Vitamina B2 1,2mg.
Mod de administrare:
Câte 1 comprimat masticabil de 2 – 3 ori pe zi la copii. Câte 1 comprimat masticabil de 3 – 4 ori pe zi la adulți.
Acest produs este un supliment alimentar. Este bine să știi că suplimentele alimentare nu înlocuiesc un regim alimentar variat și echilibrat. Îți recomandăm un stil de viață sănătos, bazat pe o alimentație sănătoasă, exerciții fizice și doi litri de apă zilnic.

Review

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

Propolis Vitamina C cu Echinaceea blister cu 10 comprimate, Alevia

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.