Profertil pentru femei, 56 capsule, Lenus Pharma

9120017071297
9120017071297
1
Capsule
Lenus Pharma
Stoc epuizat
19056 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: 27 March • 13:51

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

Profertil pentru femei 56 capsule.
Aliment dietetic pentru scopuri medicale speciale.
Ingrediente(comprimat):
Maltodexina,extract din radacina de ignam salbatic,extract din radacina de lemn dulce,agent de umplere,celuloza microcristalina ,vitamina E naturala,agenti antiaglomeranti (dioxid de silicon,acid stearic,saruri de magneziu ale acizilor grasi),extract de damiana,agent de glazurare hidroxipropilmetilceluloza,coloranti(dioxid de titan,oxid de fier), extract de ceai verde,glicerina,acid pteroilmonoglutamic,selenit de sodiu.
Ingrediente(capsula moale):
Ulei de peste concentrat,gelatina,glicerol,apa purificata.
Adecvat cerintelor nutritionale speciale ale femeilor care incearca sa procreeze,si pana la finalul primului trimestru de sarcina.
Compozitie:
Comprimat
Vitamina E 30mg per zi , 3,5g per 100g
Acid folic 800mcg per zi , 0.1g per 100g
Seleniu 70 mcg per zi , 8,2mg per 100 g
Extract de damiana 90mg per zi , 10.5g per 100g
Catechine din extract de ceai verde 4mg per zi , 0.5g per 100g
Acid glicirizic din extract din radacina de lemn dulce 12mg per zi , 1.4g per 100g
Diosgenina din extract din radacina de ignam salbatic 32 mg per zi , 3.8 per 100g
Capsula moale
Acizi grasi Omega-3 500mg per zi , 56.8g per 100g

Indicatii:
Se administreaza cate 1 comprimat si 1 capsula moale pe zi,in timpul mesei sau dupa masa,impreuna cu ceva de baut.In mod ideal,comprimatul trebuie sa fie luat intotdeauna impreuna cu capsula moale.A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic.
Aliment incomplet nutritional,nu este adecvat utilizarii ca singura sursa de alimentatie.Nu treubie sa inlocuiasca o alimentartie echilibrata si variata,este recomandat adoptarea unui stil de viata sanatos.
Prezentare:
56 capsule

Review

General

Tip produs capsule
Recomandat pentru Femei
Beneficii Adecvat cerintelor nutritionale speciale ale femeilor care incearca sa procreeze,si pana la finalul primului trimestru de sarcina
Cantitate 56 capsule

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

Profertil pentru femei, 56 capsule, Lenus Pharma

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.