Periuţe LACALUT interdentare2.4mm s, 5 Bucati, Zdrovit

4016369546369
4016369546369
1
Dispozitiv
Stoc limitat
1735 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: ieri la 15:36

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

Sunt eficiente în eliminarea impurităților, în special a tartrului. Suplimentar, gingia este întărită datorită efectului de masare. Utilizarea regulată previne apariția cariilor și menține sănătatea gingiilor. În plus, previne în mod eficient respirația urât mirositoare și afecțiunile parodonțiului. Designul ergonomic permite o utilizare sigură și facilă, protejând dinții și gingiile împotriva leziunilor.
Periuţele LACALUT® interdentare sunt potrivite și pentru curățarea aparatelor dentare și a protezelor ortodontice.
Mod de utilizare: De curbată la aproximativ 30° partea prevăzută cu fire, inclusiv pentru curățarea molariilor. Din exterior, se poziționează vârful periuței pe triunghiul format între dinți și gingii. Se introduce periuța treptat, fără a forța, apoi se scoate trăgând-o ușor din spațiul interdentar și se continuă același proces pentru fiecare dinte. Gingiile pot sângera la primele utilizări, dar în contextul unei utilizări zilnice, sângerarea se va opri, de regulă, după puțin timp. În caz contrar, se întreabă medicul stomatolog. Dacă peria interdentară a fost utilizată zilnic, se recomandă înlocuirea după aproximativ o săptămână.
Prezentare: 5 periuţe cu capac de protecţie / blister
Producӑtor: Dr. Theiss Naturwaren GmbH, Michelinstrasse 10, Homburg, Germania
 

Review

Estimat livrare

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

Periuţe LACALUT interdentare2.4mm s, 5 Bucati, Zdrovit

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.