Scutece Pampers Harmonie Marimea 4, 9-14 kg, 19 bucati

9980047648
9980047648
1
Scutece
Pampers
Stoc limitat
4426 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: ieri la 13:50

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

Protectie delicata a pielii. Contine ingrediente pe baza de plante.
Scutecele Pampers Harmonie sunt realizate cu bumbac premium, din fibre moi pe baza de plante si alte materiale atent selectionate, fiind testate dermatologic si delicate pe pielea bebelusului. Acestea contin 0% parfum, lotiune, nu contin cei 26 de alergeni UE si garanteaza mentinerea pielii uscate a celui mic cu pana la 12 ore pentru siguranta calitatii de care are nevoie orice parinte. Acestea au imprimeuri dragute si sunt prevazute cu indicatorul de umezeala practic de la Pampers: tu si cel mic va veti bucura cu siguranta de acest lucru.

Review

Estimat livrare

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

Scutece Pampers Harmonie Marimea 4, 9-14 kg, 19 bucati

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.