Otirelax 45.5mg/11.4mg/ml Picaturi, tratament local in otite x15ml, Rompharm

W57631001
W57631001
1
COMBINATII (FENAZONUM+LIDOCAINUM)
Pic Auricu
Rompharm Company Srl
Stoc limitat
1147 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: 12 August • 17:55

Otita medie acuta, otita gripala, otita provocata de barotrauma.
Nu utilizaţi Otirelax  dacă sunteţi alergic la fenazonă, clorhidrat de lidocaină, la alţi compuşi înrudiţi cu fenazona, cum sunt: metamizol, isopropilaminofenazonă, propilfenazonă sau la oricare dintre celelalte componente ale Otirelax prezentate în prospect la punctul 6 – Informaţii suplimentare;  dacă aveţi timpanul rupt în urma unui traumatism sau a unei infecţii. Semnele de timpan rupt sunt: secreţie care curge din ureche, subţire, galbenă, conţine şi sânge. Aveţi grijă deosebită când utilizaţi Otirelax Dacă credeţi că timpanul dumneavoastră este rupt, trebuie să vă prezentaţi la un medic specialist ORL, înainte de a utiliza Otirelax. Utilizarea altor medicamente Vă rugăm să spuneţi medicului dumneavoastră sau farmacistului dacă luaţi sau aţi luat recent orice alte medicamente, inclusiv dintre cele eliberate fără prescripţie medicală. Dacă utilizaţi Otirelax împreună cu alte picături auriculare, păstraţi un interval de cel puţin 30 minute între administrări. 2 Sarcina şi alăptarea Adresaţi-vă medicului dumneavoastră sau farmacistului pentru recomandări înainte de a lua orice medicament. Dacă sunteţi gravidă, credeţi că sunteţi gravidă sau alăptaţi, nu utilizaţi Otirelax decât la recomandarea medicului specialist. Conducerea vehiculelor şi folosirea utilajelor Otirelax nu are nicio influenţă asupra capacităţii de a conduce vehicule şi de a folosi utilaje. 3. CUM SĂ UTILIZAŢI OTIRELAX Doza Doza uzuală este de 4 picături, de 2 - 3 ori pe zi. Durata tratamentului nu trebuie să depăşească 10 zile. Trebuie să vă prezentaţi la medic dacă simptomele dumneavoastră se înrăutăţesc sau nu se îmbunătăţesc după 2 - 3 zile. Dacă utilizaţi Otirelax împreună cu alte picături pentru ureche, aşteptaţi cel puţin 30 minute între administrări. Instrucţiuni corecte de administrare la nivelul urechii  Spălaţi-vă pe mâini înainte de administrare.  Deşurubaţi capacul flaconului.  Asezaţi-vă pe o parte, cu urechea afectată în sus, ca în figura alăturată:  Trageţi uşor de lobul urechii, pentru a îndrepta conductul auditiv.  Aduceţi aproape de ureche vârful flaconului, fără a atinge urechea sau alte zone apropiate, pentru a evita contaminarea medicamentului.  Apăsaţi uşor flaconul pentru a curge 4 picături.  Rămâneţi în această poziţie cel puţin 5 minute.  Puneţi înapoi capacul flaconului, imediat după utilizare.

Review

General

DCI-Denumirea substantei active Fenazona
Forma farmaceutica Solutie
Producator Rompharm
Forma Farmaceutica/ Tip Produs OTC, Fara reteta cu ridicare din Farmacie

Estimat livrare

Istoricul tau de navigare

Otirelax 45.5mg/11.4mg/ml Picaturi, tratament local in otite x15ml, Rompharm

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.