Set Periuta electrica pentru adulti Oral-B Pro 500 & Periuta electrica pentru copii Oral-B Vitality Star Wars

9980015437
9980015437
1
Dispozitiv
Oral B
Stoc epuizat
23754 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: 4 April • 11:50

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

Set Periuta electrica pentru adulti Oral-B Pro 500 & Periuta electrica pentru copii Oral-B Vitality Star Wars
Toata familia se spala pe dinti asa cum recomanda medicul stomatolog! Cu acest pachet special Oral-B Family si tu si micutul tau veti obtine o curatare superioara, dovedita clinic.
Datorita celor 28.800 de miscari de oscilatie-rotatie-pulsatie per periaj, periuta de dinti electrica Oral-B PRO 500 indeparteaza mai multa placa bacteriana fata de o periuta manuala obisnuita.
Copiii se spala pe dinti mai mult timp cu periuta de dinti electrica Oral-B Star Wars! Prin actiunea 2D, periuta asigura o curatare avansata, iar design-ul cu Star Wars ii ajuta pe cei mici sa se distreze in timp ce obtin maximum de la rutina de igiena orala.
 Actiunea oscilant-rotativa a periutei de dinti electrice pentru copii asigura o igiena superioara, dovedita clinic, fata de o periuta manuala obisnuita.
 Perii capatului de periaj sunt extra moi oferindu-le copiilor o curatare blanda dar eficienta in timp ce acestia invata sa se spele corect pe dinti. Forma rotunda si dimensiunea redusa se potrivesc perfect gurilor celor mici. Ideal pentru copii mai mari de 3 ani.

 Cu designul inspirat de profesionisti, capatul de periaj inconjoara fiecare dinte, iar prin actiunea 3D acesta oscileaza, se roteste si pulseaza pentru a oferi o curatare superioara, dovedita clinic, fata de o periuta manuala obisnuit

 Periuta electrica reincarcabila cu un mod:

 Curatare zilnica – curatare zilnica cu un timp de 2 minute pentru periaj.

Cronometrul din maner vibreaza la fiecare 30 de secunde pentru a te anunta cand este momentul sa treci la urmatorul cadran al gurii. De asemenea, periuta de dinti electrica te atentioneaza cand au trecut 2 minute de la inceputul periajului. Astfel, vei respecta cu usurinta timpul de periaj recomandat de medicii stomatologi.

 Oral-B ofera o varietate de capete de periaj care se potrivesc nevoilor tale de igiena orala. Ambele periute de dinti electrice Oral-B PRO 500 si Oral-B Star Wars sunt compatibile cu toate capetele de periaj Oral-B.

Review

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

Set Periuta electrica pentru adulti Oral-B Pro 500 & Periuta electrica pentru copii Oral-B Vitality Star Wars

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.