Nosko Hemo Gel Hemoragie Nazala 2x5ml , Pharmacure

9980026008
9980026008
1
Gel
Pharmacure
Stoc epuizat
2369 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: ieri la 15:36

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

NOSKO HEMO Gel pentru hemoragie nazala
Hemoragia nazala este insotita de dureri. Cauza poate fi un traumatism, leziuni sau predispozitia. Indiferent de cauza, hemoragia este intotdeauna neplacuta si trebuie abordata ca un avertisment dat de organism. Medicina traditionala cunoaste o multitudine de practici, dar nu a oferit inca o solutie simpla si eficienta pentru aceasta problema. Acum, insa, exista NOSKO HEMO, care opreste in cateva clipe hemoragia nazala.
Folosirea gelului NOSKO HEMO este simpla. Asigura un tratament rapid si eficient, oprind sangerarea nazala in cateva clipe. Gelul exercita o presiune usoara asupra vaselor sanguine si stimuleaza coagularea, oprind astfel repede hemoragia. Dupa oprirea sangerarii, gelul NOSKO HEMO se absoarbe prin cili fara a se depune, dar daca simtiti o senzatie de disconfort, suflati-va nasul dupa 30 de minute.

Se recomanda adultilor si copiilor de peste 2 ani!
Compozotie: Apa purificata, glicerina, glicina, hidroxietilceluloza, p-hidroxibenzoat de metil (E218), acid citric monohidrat, sorbat de potasiu (E202), clorura de calciu dihidrat.
Producator: Pharmacure Health Care International, Suedia 

Review

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

Nosko Hemo Gel Hemoragie Nazala 2x5ml , Pharmacure

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.