Nocist Prevent 24 Capsule, Specchiasol

9980046375
9980046375
1
Comprimate
Specchiasol
Stoc limitat
7024 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: 27 March • 13:50

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

Cauți un produs cu ajutorul căruia să poți preveni infecțiile urinare? Încearcă Nocist Prevent, un supliment alimentar cu extracte de afin-american, N-acetilcisteină, D-manoză și measteacăn alb, care te va ajuta să ții infecții urinare la distanță.



    Tulburări urinare care tind să se repete
    Ajută la dezagregarea și reducerea numărului de forme vitale ale bacteriilor Escherichia coli prezente în biofilme
    Susțin funcționarea normală a căilor urinare și drenajul apei din organism



Infecțiile tractului urinar inferior reprezintă o tulburare foarte frecventă, care afectează peste 60% dintre femei de-a lungul vieții.

Printre microorganismele responsabile de infecțiile tractului urinar, Escherichia coli este agentul care determină 80-95% din cazuri. După ce a aderat la peretele vezicii urinare, prin interacțiunea pilului său cu receptorii prezenți pe celulele uroteliale, bacteria Escherichia coli activează un proces în cascadă care îi permite să creeze „comunități celulare” care vor acoperi suprafața ca o structură complexă numită „biofilm”. Acest mecanism permite bacteriei să scape de acțiunea antibioticelor și a răspunsurilor imune ale organismului și, prin urmare, să supraviețuiască în tractul urinar luni întregi.

Studiile au confirmat eficacitatea N-acetilcisteinei în dezintegrarea și reducerea numărului de forme viabile de bacterii prezente în biofilm, prin ruperea legăturilor disulfidice din lanțurile de mucopolizaharide și prin efectul de polimerizare a lanțurilor ADN.

Aportul a 300 de grame de suc de Afin-american a demonstrat eficacitatea clinică datorită capacității proantocianidinelor (PACs) din acesta de a preveni adeziunea la nivelul uroteliului vezicii urinare a bacteriei Escherichia coli.

Asociația Europeană de Urologie recomandă, în prevenția infecțiilor urinare recurente, utilizarea produselor pe bază de Afin-american cu conținut de minim 36mg PACs.

Afin-american

Datorită faptului că este bogat în proantocianidine, acest fruct inhibă aderența de germeni la membrana mucoasă care acoperă tractul urinar, favorizând eliminarea lor cu urină. De asemenea, provoacă acidifierea urinii, creând astfel un mediu nefavorabil pentru germeni și, în special, pentru Escherichia coli.
N-acetilcisteina

N-acetilcisteina este un agent mucolitic care distruge biofilmul și reduce numărul de forme viabile ale bacteriilor Escherichia coli prezente în acesta.
Mesteacănul alb

Mesteacănul alb favorizează eliminarea excesului de lichide din organism.
 INGREDIENTE     Cantitate/DZR 2 capsule
N-acetil-L-cisteină     250 mg

Extract de Afin-American (Vaccinium macrocarpon)

Cu proantocianidine (PAC)*
    

150 mg

45 mg

Extract de Mesteacăn (Betula pendula/Betula pulbescens)

cu hiperozide
    

80 mg

0,8 mg

* Metoda determinării analitice: BL-DMAC - Patent Internațional PCT/IB2015/053454




Mod de administrare



Se recomandă administrarea a 2 capsule/zi, cu un pahar cu apă, de preferință seara, înainte de culcare, pe parcursul a 3 luni.

Contraindicații:
Hipersensibilitatea la componentele preparatului

Mod de prezentare

24 capsule

Review

Estimat livrare

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

Nocist Prevent 24 Capsule, Specchiasol

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.