Neuroage 60 capsule, Fine Foods&Pharmaceuticals

9980024011
9980024011
1
Capsule
Stoc epuizat
8380 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: 23 April • 16:08

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

NeuroAge x 60 capsule
NeuroAge este o gama de suplimente alimentare destinate mentinerii vigilentei,a functiilor cognitive si a performantelor mentale ale creierului sanatos.
Ingredientele folosite au fost studiatee si exista cercetari care demonstreaza actiunea acestora in mentinerea functionarii normale a sistemului nervos.
NeuroAge contribuie la mentinerea functiei cerebrale si a memoriei.Contine o combinatie eficace de componente esentiale care s-a dovedit a fi benefica creierului sanatos.
Prezentare:cutie x 60 capsule;
Compozitie:uridina,citidina,L-glutamina,fumarat de fier,D-pantotenat de calciu.Excipienti:celuloza microcristalina,gelatina,agenti-aglutinanti:stearat vegetal de magneziu,dioxid de siliciu;coloranti:dioxid de titan,indigotina.
/2 capsule
uridina 150mg
citidina 150mg
L-glutamina 50mg
fier 2,1mg
acid pantotenic(vit B5) 0.9mg
Pentru a functiona optim,creierul si corpul nostru au nevoie de suplimente esentiale,cu atat mai importante cu cat inaintam in varsta.
Suplimentul alimentar NeuroAge contine o combinatie de componente esentiale care s-a dovedit ca ajuta la mentinerea functiilor creierului pe masura ce acesta imbatraneste.
Principalele beneficii sunt imbunatatirea vigilentei mentale,a functiilor cognitive si a performantelor mentale,inclusiv concentrarea,invatarea,memoria si gandirea.
Cercetari stiintifice extinse demonstreaza ca ingredientele principale ale produsului sunt importante pentru mentinerea functionalitatii normale a creierului si sunt importante pentru procesele de acces la informatii cum ar fi invatarea si reamintirea.
Atentionari!
-femeile insarcinate sau care alapteaza precum si persoanele care urmeaza un tratament medicamentos trebuie sa consulte medicul inainte de administrare;
-a nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic;
Mod de utilizare:In prima saptamana,4 capsule pe zi(2 dimineata si 2 la pranz).
apoi 2 capsule pe zi(dimineata) in timpul mesei.
A se inghiti intregi cu apa.
A nu se mesteca.In prima saptamana,4 capsule pe zi(2 dimineata si 2 la pranz).
Producator:Fine Foods&Pharmaceuticals,Italia

Review

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

Neuroage 60 capsule, Fine Foods&Pharmaceuticals

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.