Montant , destinat barbatilor Oferta 30+30comprimate gratuit, Alevia

9980023483
9980023483
1
Comprimate
Alevia
Stoc epuizat
7799 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: ieri la 15:35

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

Montant se adreseaza barbatilor cu o viata sexuala normala, pentru mai multa placere, implinire; de asemenea si barbatilor cu disfunctii sexuale usoare si moderate, pentru ameliorare. Montant este cel mai complex supliment alimentar special conceput pentru barbati. Plantele din compozitia produsului potenteaza viata sexuala si performantele sexuale masculine pe cale naturala. Transforma viata sexuala prin intensificarea libidoului, a dorintei sexuale si a senzatiilor resimtite. Placerea este indelungata si intensa datorita proprietatilor afrodisiace. Prin cresterea cantitatii de testosteron, apetitul sexual este stimulat. Produsul este adresat barbatilor cu o viata sexuala normala, pentru mai multa placere, implinire si rezultate sexuale remarcabile, precum si celor care nu sunt multumiti de viata lor sexuala. Numar comprimate: 30 Efecte: • Atractie sexuala si libidou crescut • Ofera erectii puternice, de durata • Placere sexuala indelungata si intensa • Sustine calitatea vietii sexuale • Revigoreaza, aduce fertilitate • Sustine spermatogeneza • Ofera energie fizica, psihica si sexuala. Compozitie per 2 comprimate: Maca 400mg (Lepidium meyenii extract 2:1), Ginseng siberian 300mg (Eleutherococcus senticosus 0.4% eleutherozide), Damiana 200mg (Turnera diffusa extract 4:1), Ginkgo biloba 80mg (extract 50:1, 24% ginkgoflavone si 6% terpen lactone).
Mod de administrare: 1 comprimat de 2 ori pe zi, dimineata si la pranz, preferabil pe stomacul gol. Se poate folosi si doar ocazional, 2 comprimate cu 3 ore inainte de actul sexual. Administrarea zilnica are efecte maxime pentru performanta masculina. Precautii: Persoanele cu afectiuni cardiace (infarct miocardic, insuficienta cardiaca, ischemie coronariana) trebuie sa consulte medicul inainte de utilizare datorita posibilelor efecte vasomotorii (cresterea pulsului si travaliului cardiac asociate activitatii sexuale). Persoanele cu afectiuni hepatice sau renale trebuie sa consulte medicul sau farmacistul in legatura cu administrarea produsului in cazul afectarii metabolismului hepatic. A nu se administra impreuna cu bauturi alcoolice si persoanelor sub 18 ani. Acest produs este un supliment alimentar. Este bine sa stii ca suplimentele alimentare nu inlocuiesc un regim alimentar variat si echilibrat. Iti recomandam un stil de viata sanatos, bazat pe o alimentatie sanatoasa, exercitii fizice si doi litri de apa zilnic..

Review

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

Montant , destinat barbatilor Oferta 30+30comprimate gratuit, Alevia

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.