Modafen Hot Drink 650 mg, 12 plicuri, Zentiva

8594739203914
8594739203914
12
Plicuri
Stoc epuizat
2249 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: ieri la 13:50

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

Indicatii: Modafen Hot Drink este utilizat la adulti (inclusiv varstnici) si adolescenti cu varsta peste 15 ani pentru ameliorarea simptomelor de raceala si gripa, incluzand febra, durere de cap, durere la nivelul gatului, dureri ale articulatiilor si muschilor, precum si a simptomelor asociate inflamatiei sinusurilor.
Contine doua substante active:
- paracetamol, care amelioreaza durerea si va scade temperatura cand aveti febra;
- clorhidrat de fenilefrina, un decongestionant care va desfunda nasul si sinusurile, ajutandu-va sa respirati mai usor.
Contraindicatii: Nu luati Modafen Hot Drink
* daca sunteti alergic (hipersensibil) la paracetamol, clorhidrat de fenilefrina sau oricare dintre celelalte componente ale Modafen Hot Drink
* daca aveti boli renale sau hepatice severe
* daca aveti deficit de enzima glucozo-6-fosfat dehidrogenaza
* daca aveti tensiune arteriala mare
* daca aveti o tiroida hiperactiva
* daca aveti diabet zaharat
* daca aveti boli de inima sau ale vaselor de sange
* daca aveti glaucom cu unghi inchis
* daca urmati tratament cu antidepresive triciclice sau inhibitori de monoaminooxidaza-IMAO (inclusiv o perioada de 2 saptamani de la oprirea tratamentului cu acestia) sau daca urmati tratament cu beta blocante (vezi pct. Folosirea altor medicamente)
Nu se administreaza copiilor si adolescentilor cu varsta mai mica de 15 ani.
Compozitie: - Substantele active sunt paracetamol si clorhidrat de fenilefrina. Fiecare plic contine paracetamol 650 mg si clorhidrat de fenilefrina 10 mg.
Celelalte componente sunt zahar, citrat de sodiu, acid citric, acid tartric, suc de lamaie, maltodextrina, aspartam, substante aromatizante naturale, substante aromatizante identic naturale, amidon modificat (E 1450), butilhidroxianisol (E 320), acid ascorbic, amidon de porumb pregelatinizat, curcumina (E 100), propilenglicol.
Precautii: Aveti grija deosebita cand luati Modafen Hot Drink
- daca consumati frecvent bauturi alcoolice sau suferiti de afectiuni hepatice, inclusiv hepatita virala (creste riscul hepatotoxicitatii);
- daca aveti insuficienta renala (numai in cazul tratamentului de lunga durata cu doze mari, tratamentul ocazional fiind acceptabil);
- daca aveti leziuni hepatice preexistente este necesara monitorizarea functiilor hepatice in cazul tratamentului de lunga durata si cu doze mari.
- daca sunteti barbat si urmati un tratament pentru fertilitate scazuta.
Nu depasiti doza zilnica recomandata.
Trebuie evitata utilizarea concomitenta a altor medicamente pentru raceala, decongestionante sau care contin paracetamol.
Daca simptomele persista mai mult de 3 zile, adresati-va medicul.
Atentionari: Conducerea vehiculelor si folosirea utilajelor
Modafen Hot Drink nu are nicio influenta sau are influenta neglijabila asupra capacitatii dumneavoastra de a conduce vehicule sau de a folosi utilaje.
Informatii importante privind unele componente ale Modafen Hot Drink
Medicamentul contine zahar. Daca medicul dumneavoastra v-a atentionat ca aveti intoleranta la unele categorii de glucide, va rugam sa-l intrebati inainte de a lua acest medicament.
Medicamentul contine aspartam. Este sursa de fenilalanina. Poate fi daunator pentru persoanele cu fenilcetonurie.
Reactii adverse: Ca toate medicamentele, Modafen Hot Drink, comprimate poate provoca reactii adverse, cu toate ca nu apar la toate persoanele.



Administrare: Adulti, inclusiv varstnici, si adolescenti cu varsta peste 15 ani: se administreaza un plic de maxim patru ori pe zi. Intervalul dintre doze nu trebuie sa fie mai mic de patru ore.
Copii si adolescenti cu varsta mai mica de 15 ani: Modafen Hot Drink nu este recomandat la copii si adolescenti cu varsta mai mica de 15 ani.
Mod de administrare:
Pentru administrare orala.
Continutul fiecarui plic trebuie dizolvat intr-o cana cu apa fierbinte si baut cat este cald.
Daca simptomele nu se amelioreaza sau se agraveaza dupa 3 zile de tratament, pacientul trebuie sa se adreseze medicului.
Daca luati mai mult decat trebuie din Modafen Hot Drink
Adresati-va imediat medicului dumneavoastra si explicati-i exact cat de mult ati luat. Medicul dumneavoastra va va sfatui ce trebuie sa faceti.
Este important sa-i spuneti medicului, chiar daca va simtiti bine. Daca o persoana a luat prea mult paracetamol, exista riscul de afectare hepatica grava intarziata.
Daca uitati sa luati o doza de Modafen Hot Drink
Luati doza de indata ce va amintiti. Nu luati mai mult de o doza la fiecare 4 ore. Nu luati o doza dubla pentru a compensa doza uitata.
Daca aveti orice intrebari suplimentare cu privire la acest produs, adresati-va medicului dumneavoastra sau farmacistului.

Review

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

Modafen Hot Drink 650 mg, 12 plicuri, Zentiva

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.