Miere de Manuka Kfactor 22+ Raw, 250 g, Wedderspoon

9980023879
9980023879
1
Miere
Wedderspoon
Stoc epuizat
16697 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: 23 April • 16:08

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

Rară și unică, provenind din peisajele virgine din Noua Zeelandă, Mierea de Manuka Limited Edition KFactor 22 are cea mai mare concentrație de polen (90 %), cele mai puternice efecte antioxidante și proprietăți de întărire a imunității din întrega linie de Miere Manuka Wedderspoon.
Suntem, de asemenea, încântați să va anunțăm că 5 % din vânzările aceastei mieri incredibile vor fi donate pentru a sprijini Institutul Rodale.
Mierea Manuka are culoarea alunelor și se încadrează în categoria Dark Amber pe Sistemul de Clasificare Pfund Color. (vezi mai jos detalii)
KFactor 22 indică faptul că această miere conține 90% concentrație de polen specific florii manuka.
Produs certificat ca nemodificat genetic
Beneficiile mierii de Manuka:
Mierea de Manuka este recunoscută în toată lumea pentru proprietățile sale antibacteriene, fiind considerată cel mai puternic antibiotic natural. Datorită cantității limitate care se produce doar în Noua Zeelandă (mai există copaci Manuka doar în câteva regiuni din Australia) și faptului că Mierea de Manuka necesită certificări și diferite teste ale compușilor pentru a putea fi certificată ca originală, aceasta are un preț mai ridicat decât mierea normală.
Oamenii din întreaga lume folosesc tratamente cu miere de manuka pentru a vindeca diferite afecțiuni bacteriene, cum ar fi helycobacter pylori, infecții cu stafilococ, paraziți intestinați și multe alte afecțiuni gastro intestinale.
Totodată, Mierea de Manuka se utilizează și ca tratement preventiv, este un adjuvant pentru întărirea imunității și are proprietăți nutritive excepționale pentru piele și ten.
Iată câteva dintre afecțiunile pentru care se consumă Mierea de Manuka:
 Imunitate
Sistem digestiv
aciditate si reflux gastric, afectiuni gastro intestinale, helycobacter pilori, paraziti intestinalidureri gat. alergii, sinuzita, imbunatatirea somnului, colesterol, gripa si raceala, energie, migrene, neutralizarea PH-ului, sanatatea ochilor, afte
Afectiuni bacteriene
acnee, infectii cu stafilococ auriu, ingrijirea dintilor si gingiilor, reducerea inflamatiilor, candida, efect antibiotic, herpes, ciuperci ale unghiilor, piciorul atletului, mirosul neplacut al gurii - halena
Ingrijire externa
eczeme, dermatite, arsuri si rani, ingrijirea dintilor si a gingiilor, tratamente faciale, ulceratii ale pielii, foliculita de la epilare sau barbierit, matreata, intepaturi insecte, cicatrici, iritatie scutec, puncte negre, efect antirid, caderea parului
Brandul Wedderspoon
se angajează să ofere cea mai înaltă calitate și puritate a Mierii de Manuka.
Pentru a identifica și a măsura proprietățile complexe care se găsesc în Mierea de Manuka , Wedderspoon a creat KFactor ™ , un sistem de autentificare holistică etapiza, denumit astfel, pentru a reprezenta factorii-cheie care fac din acest tip de miere o miere specială.
Sistemul Kfactor îndeplinește reglementările evaluării Mierii de Manuka, puteți citi aici scrisoarea de certificare.
Totodată, sistemul Kfactor va defini în mod adițional proprietățile pe care le putem utiliza pentru a certifica Mierea de Manuka.
Brandul Wedderspoon finanțează cercetarea imagistică prin rezonanță magnetică nucleară (RMN). Această tehnologie extrem de sensibilă va măsura nu numai substanțele recunoscute, dar, de asemenea, încearcă să identifice substanțe adiționale prezente doar în Mierea de Manuka. Este sinergia enzimelor active, cantitatea mare de polen, DHA, methylglyoxal și alți factori cheie pe care sperăm să îi identificăm folosind tehnologia unică RM
Sistemul de gradare a Mierii de Manuka Wedderspoon
Sistemul nostru de rating KFactor ™ este un sistem de clasificare a Mierii de Manuka aprobat Manuka de Ministerul Noii Zeelande pentru Industrii Primare ( MPI ) care dezvoltă standarde și reglementează cerificările Mieri de Manuka ( și ale tuturor celelalte produse alimentare și agro-alimentare din Noua Zeelandă). Aici puteți vedea scrisoarea de aprobare.
Brandul Wedderspoon se ocupă cu mândrie de aprovizionarea, ambalarea și etichetarea tuturor borcanelor de Miere de Manuka pentru a asigura cel mai înalt standard de calitate.
Mierea de Manuka RAW/ NEPASTEURIZATĂ
Mierea Raw este pur și simplu miere care a fost ușor filtrată și foarte puțin încălzită pentru a avea consistența cremoasă, fără pasteurizare, și conține în mod natural polenul de albine, ceară de albine și propolis.
Spre deosebire de mierea pasteurizată, mierea noastră raw conține în mod natural și enzime vii - și fiecare borcan este urmărit până la apicultorul specialist din Noua Zeelandă .
Aici, la Wedderspoon, noi credem în furnizarea celor mai bune produse, motiv pentru care miere noastră este întotdeauna păstrată în starea sa naturală , crudă și nepasteurizată.

Beneficii nutritionale

Nectarul în sine este compus în principal din zaharoză și apă. Albinele adaugă enzime cunoscute sub denumirea de invertază care creează compuși chimici suplimentari, transformând zaharoza în fructoză și glucoză, evaporând apoi apa, astfel încât produsele rezultate vor deveni rezistente.

Mierea este o sursă de carbohidrați.

Timp de milioane de ani, albinele și florile au lucrat împreună pentru a crea nenumărate combinații naturale, aromate și sănătoase de miere. Nectarul din fiecare floare și copac contribuie la propria sa paleta de gusturi și enzime a mierii stupului local. De-a lungul istoriei, triburile Maori din Noua Zeelandă, care au descoperit pentru prima dată Manuka, s-au bucurat de 

aceasta floare pentru nenumăratele sale beneficii. Raportat la planta Arborelui de Ceai (Tea Tree), această miere provine din florile rare și frumoase ale arborelui Manuka. Mierea de Manuka din Noua Zeelandă este cu adevărat o minune a naturii. Este considerată una dintre cele mai nutritive alimente din lume, conținând zaharuri complexe, enzime vii și alți compuși care apar în mod natural și este consumată zilnic de foarte mulți oameni.

Miere de albine are un indice glicemic mai mic ( GI ) decât zahărul de masă. Acest lucru înseamnă pur și simplu că zahărul din miere este absorbit în fluxul sanguin treptat.

Ingrediente

100 % Raw, miere de Manuka nepasteurizată.

Mod de administrare:

1-2 lingurițe cu jumătate de oră înainte de masă

Cum consum Mierea de Manuka?

Cel mai bun mod de administrare a Mierii de Manuka este să o consumi crudă, dimineața (o linguriță sau două, după caz/afecțiune) fără să o amesteci cu alte alimente. Astfel, te vei bucura de toate beneficiile acesteia.

Atenție! Nu amesteca niciodată Mierea de Manuka cu lichide fierbinți sau la temperaturi de fierbere, deoarece la temperaturi mari se vor distruge o parte din poprietățile sale antimicrobiene.

Iată câteva modalități corecte de a consuma Mierea de Manuka:

consumă una sau două lingurițe de miere dimineața, zi de zi

amestecă o linguriță în ceaiul tău preferat, însă după ce s-a răcit sau este puțin călduț

îndulcește piureurile de fructe, sau combină cu ulei și oțet pentru un sos de salată

amestecă cu lapte cald înainte de culcare

Țara de origine: Noua Zeelendă


Review

General

Tip produs Miere
Recomandat pentru Copii si adulti
Cantitate 250 g

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

Miere de Manuka Kfactor 22+ Raw, 250 g, Wedderspoon

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.