Miere de Manuka Kfactor 22+ Raw, 250 g, Wedderspoon
Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!
Ultima actualizare: 23 April • 16:08
Beneficii nutritionale
Nectarul în sine este compus în principal din zaharoză și apă. Albinele adaugă enzime cunoscute sub denumirea de invertază care creează compuși chimici suplimentari, transformând zaharoza în fructoză și glucoză, evaporând apoi apa, astfel încât produsele rezultate vor deveni rezistente.
Mierea este o sursă de carbohidrați.
Timp de milioane de ani, albinele și florile au lucrat împreună pentru a crea nenumărate combinații naturale, aromate și sănătoase de miere. Nectarul din fiecare floare și copac contribuie la propria sa paleta de gusturi și enzime a mierii stupului local. De-a lungul istoriei, triburile Maori din Noua Zeelandă, care au descoperit pentru prima dată Manuka, s-au bucurat de
aceasta floare pentru nenumăratele sale beneficii. Raportat la planta Arborelui de Ceai (Tea Tree), această miere provine din florile rare și frumoase ale arborelui Manuka. Mierea de Manuka din Noua Zeelandă este cu adevărat o minune a naturii. Este considerată una dintre cele mai nutritive alimente din lume, conținând zaharuri complexe, enzime vii și alți compuși care apar în mod natural și este consumată zilnic de foarte mulți oameni.
Miere de albine are un indice glicemic mai mic ( GI ) decât zahărul de masă. Acest lucru înseamnă pur și simplu că zahărul din miere este absorbit în fluxul sanguin treptat.
Ingrediente
100 % Raw, miere de Manuka nepasteurizată.
Mod de administrare:
1-2 lingurițe cu jumătate de oră înainte de masă
Cum consum Mierea de Manuka?
Cel mai bun mod de administrare a Mierii de Manuka este să o consumi crudă, dimineața (o linguriță sau două, după caz/afecțiune) fără să o amesteci cu alte alimente. Astfel, te vei bucura de toate beneficiile acesteia.
Atenție! Nu amesteca niciodată Mierea de Manuka cu lichide fierbinți sau la temperaturi de fierbere, deoarece la temperaturi mari se vor distruge o parte din poprietățile sale antimicrobiene.
Iată câteva modalități corecte de a consuma Mierea de Manuka:
consumă una sau două lingurițe de miere dimineața, zi de zi
amestecă o linguriță în ceaiul tău preferat, însă după ce s-a răcit sau este puțin călduț
îndulcește piureurile de fructe, sau combină cu ulei și oțet pentru un sos de salată
amestecă cu lapte cald înainte de culcare
Țara de origine: Noua Zeelendă
Review
General
Tip produs | Miere |
Recomandat pentru | Copii si adulti |
Cantitate | 250 g |
Produse Recomandate
apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.