Masca chirurgicala cu 3 pliuri , 50 bucati, Cubemedica

0684811829953
0684811829953
1
Dispozitiv
Cubemedica
Stoc epuizat
1987 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: ieri la 13:49

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

Masca chirurgicala cu 3 pliuri asigura protectie impotriva bacteriilor, virusurilor, aburilor, particulelor de praf, avand un nivel ridicat de rezistenta la penetrarea microorganismelor si fluidelor.

Caracteristici masti chirurgicale

Este fabricata din 3 straturi suprapuse. Stratul exterior si cel interior sunt realizate din fire netesute de polipropilena, iar materialul filtrant dintre ele din fire netesute topite de polipropilena. Impreuna asigura un nivel de filtrare bacteriana de peste 98% conform normelor SR EN 14683 TIP || R.

Sistemul de ajustare din zona nasului este fabricat din aluminiu acoperit cu PVC.

Sistemul de prindere este realizat din fire elastice de poliester si spandex.

Stratul interior si marginile sunt realizate din materiale neiritante, care permit circulatia aerului si asigura o respiratie normala.

Medii de utilizare
Masca chirurgicala este destinata cadrelor medicale, ambulantierilor, politistilor, militarilor, pompierilor, lucratorilor vamali, factorilor postali si altor categorii de personal care desfasoara activitati de relatii cu publicul si care intră in contact cu persoane cu potential de infectare.
Recomandari masti chirurgicale
Masca se poarta o singura data, pentru o perioada de cel mult 4 ore, dupa care se arunca.
Se recomanda ca mastile neutilizate sa fie depozitate in spatii uscate, la temperaturi joase si departe de lumina directa a soarelui.

Review

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

Masca chirurgicala cu 3 pliuri , 50 bucati, Cubemedica

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.