Magneziu + B6, 2 La Pret 1, Adams

6424842010074
6424842010074
1
Comprimate
Adams
Stoc epuizat
1397 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: 27 March • 13:49

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

Descriere generala
Acest supliment alimentar contine magneziu si clorhidrat de piridoxina, si este copia fidela a brandurilor mult mai cunoscute de pe piata, insa la un pret mult mai accesibil. Produsul cu 90 de tablete este recomandat celor care utilizeaza produsul in scop terapeutic, pe termen mai lung. Este utilizat pentru prevenirea si tratamentul deficitului de magneziu la adulti, adolescenti si copii cu varsta cuprina intre 6-12 ani.
Este un mineral deosebit de important pentru organism, contribuie la reducerea oboselii si extenuarii, la echilibrul electrolitic, la metabolismul energetic normal, la functionarea normala a sistemului muscular, la sinteza normala a proteinelor, la mentinerea sanatatii sistemului osos, la mentinerea sanatatii dintilor si la procesul de diviziune celulara.
Magneziul si vitamina B6 contribuie la functionarea normala a sistemului nervos si la mentinerea sanatatii psihice.
Indrumare: A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic.
Depozitare: A se pastra la temperatura camerei, ferit de lumina si umiditate, in ambalajul original. A nu se lasa la indemana si vederea copiilor mici!
Precautii: Suplimentele alimentare nu inlocuiesc o dieta variata si echilibrata si un mod de viata sanatos.
Consultati medicul inainte de a folosi acest produs in cazul in care sunteti insarcinata sau daca alaptati.
Administrare:
Ca supliment alimentar, luati zilnic 1 tableta, dupa o masa principala
Prezentare:
30 tablete.

Review

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

Magneziu + B6, 2 La Pret 1, Adams

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.