Lutein Omega 3 , imbunatateste vederea Oferta 30+30 ,Biosynergie

9980015475
9980015475
1
Capsule
Biosynergie
Stoc epuizat
2685 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: ieri la 15:35

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

Indicatii:
benefic in afectiuni oculare, imbunatateste vederea.
important pentru activitatea normala a creierului.
antioxidant, antiinflamator.
Produsul naturist Luteina Omega 3, o combinatie de Omega3 concentrat (acid docosahexanoic - DHA) si luteina, imbunatateste in mod substantial vederea si lupta cu success impotriva afectiunilor oculare. DHA este cel mai important acid gras polinesaturat care intra in compozitia retinei (60%). Dintre toate grasimile existente, partea DHA din acizii grasi esentiali Omega 3 reprezinta cea mai importanta parte din chimia creierului. DHA are o fluiditate unica, necesara celulelor cerebrale pentru o activitate eficienta. DHA sporeste deasemenea rezerva de acetilcolina si redreseaza deficientele de invatare. Luteina este un antioxidant puternic care se localizeaza la nivelul retinei si al globului cristalin distrugand radicalii liberi si impiedicand fenomenul de degenerare oculara.
Compozitie:
ingrediente per capsula cantitate dzr*
DHA (acid docosahexaenoic, acid Omega 3) 450 mg
Extras din flori de craita (Tagetes erecta) (20% luteina vegetala) 50 mg (10 mg luteina)
excipienti: Betacaroten
capsula (gelatina, glicerina, apa)
*Doza zilnica recomandata (DZR) reprezinta un ghid al Ministerului Sanatatii in ceea ce priveste necesarul de micronutrienti (vitamine si minerale) si macronutrienti (proteine, carbohidrati, grasimi), pentru prevenirea deficientelor nutritionale severe la toate grupele de populatie.
Administrare:
Se iau 3 capsule/zi cu apa inainte sau dupa masa.
A nu se depasi doza zilnica recomandata.
Ambalare:30+30 cps

Review

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

Lutein Omega 3 , imbunatateste vederea Oferta 30+30 ,Biosynergie

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.