LACALUT Whitening apă de gură micelară, 500 ml, Zdrovit

4016369846506
4016369846506
1
Solutie
Stoc epuizat
1820 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: 18 April • 15:35

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

Indicaţii:
ü Acțiune antibacteriană
ü Efect delicat de albire
ü Protecție împotriva decolorării dentare
ü Respirație proaspătă
Complexul antibacterian activ previne formarea plăcii bacteriene și combate astfel formarea cariilor. Produsul are efect pe termen îndelungat acționând delicat asupra smalțului și a gingiilor. Pentru o dantură puternică de un alb natural.
Mod de utilizare: se clăteşte gura cu 15 ml (aprox. ½ din capac) timp de 30 de secunde. După folosire nu este necesară clătirea cavităţii bucale cu apă potabilă. NU se ingerează. În cazul dinților foarte sensibili, produsul se poate utiliza de mai multe ori pe zi. Aromă de fresh mint. Destinat exclusiv adulților.
Prezentare: flacon x 500 ml
Producӑtor: Dr. Theiss Naturwaren GmbH, Michelinstrasse 10, Homburg, Germania

Review

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

LACALUT Whitening apă de gură micelară, 500 ml, Zdrovit

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.