Infant Uno Prunisor Lax 100ml, Solacium

998521476
998521476
1
Sirop
Solacium Pharma Srl
Stoc limitat
4378 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: ieri la 11:49

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

Primul sirop cu fibre prebiotice patentate pentru un tranzit intestinal optim
Atunci cand micutul tau incepe sa manance alimente solide, cand invata sa foloseasca olita, cand merge la gradinita sau la scoala poate sa se constipe. Constipatia la sugari si copii reprezinta o problema frecvent intalnita in copilarie. Iar una dintre principalele cauze ale aparitiei acesteia o constituie alimentatia scazuta in fibre. Stim cu totii ca un remediu natural in constipatie este sucul de prune. Insa administrat individual nu este suficient.
Combinatia optima de concentrat de suc de prune si fibre prebiotice patentate se gaseste doar in siropul Prunisor Lax. In plus contine si lactuloza, recomandata de medicii specialisti pentru efectul laxativ direct.
Prunisor Lax este mai mult decat un sirop pentru constipatie, este un sirop care prin compozitia unica regleaza tranzitul intestinal pe termen lung si il ajuta pe micutul tau sa aiba o flora intestinala sanatoasa.
Recomandări:
Normalizarea tranzitului intestinal încetinit la sugari și copii
Gust delicios de prună
Compoziție:
Lactuloză 1,33 g/ 5 ml , concentrat de suc de prune 0,90 g/ 5 ml, Actilight 950P 1,00 g/ 5 ml, Nutriose FM 0,33 g/ 5 ml, Inulină 0,16 g/ 5 ml
Produsul nu conține gluten.
Concentratul de suc de prune este cunoscut încă din antichitate pentru efectul de normalizare a tranzitului intestinal. Prunele sunt bogate în vitamine (A, B, C) și minerale (potasiu, fier, calciu, magneziu, sodiu și mangan).
Complex unic de fibre:
Nutriose® FM este un polimer de glucoză rezistent la degradare în intestinul subțire și care normalizează tranzitul intestinal; are și un important efect benefic asupra florei intestinale bacteriene. Fibrele sunt extrase din porumb.
Actilight® 950P sunt fibre alimentare din fructooligozaharide (FOZ) rezistente la degradare în stomac și în intestinul subțire, care mențin peristaltismul intestinal normal și un nivel normal de hidratare a bolului fecal. Acțiunea FOZ se datorează, de asemenea acțiunii lor bifidogenice demonstrată științific (stimulează dezvoltarea florei intestinale).
Inulina este un oligozaharid digerat doar în procent redus în intestin. Accelerează tranzitul în intestinul subțire, determină formarea unor materii fecale de consistență mai redusă și crește frecvența evacuării intestinului.
Lactuloza este un dizaharid pe care enzimele digestive umane nu îl hidrolizează și care, în consecință, nu este absorbit la nivelul intestinului subțire. Lactuloza contribuie la accelerarea tranzitului intestinal.
Cum se administrează?
Sugari de la 6 luni la 1 an: 2,5 ml pe zi
Copii de la 1 an la 3 ani: 5 ml pe zi
Copii de la 3 ani la 6 ani: 7,5 ml pe zi
Copii peste 6 ani: 10 ml pe zi
Atenționări:
A se agita bine înainte de utilizare.
A nu se lăsa la îndemâna și la vederea copiilor mici.
A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic.
A nu se consuma după data de expirare înscrisă pe ambalaj.
A nu se consuma de către persoane cu hipersensibilitate la oricare dintre ingrediente.
Produsul este un supliment alimentar și nu trebuie să înlocuiască o dietă variată și echilibrată și un mod de viață sănătos.
Precauții:
Conține urme de lapte și produse lactate. A nu se consuma de către persoanele cu intoleranță la lactoză.
Mod de eliberare:
Fără prescripție medicală.
Forma de prezentare:
Flacon de 100 ml ce conține sirop.
Condiții de păstrare:
A se păstra într-un loc răcoros și ferit de umiditate, la distanță de surse de căldură.
 

Review

Estimat livrare

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

Infant Uno Prunisor Lax 100ml, Solacium

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.