Immunilflor Junior sirop, 200 ml, EsiSpa

8008843129089
8008843129089
1
Sirop
Esitalia
Stoc epuizat
3397 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: ieri la 16:07

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

Este un supliment alimentar destinat copiilor cu formula complexa pe baza de Echinacea, Propolis, Miere de castan, Acerola.
Extractele de Echinacea si Acerola sustin mecanismele naturale de aparare a organismului.
Propolisul si mierea au rol antibacterian si calmeaza iritatiile faringiene
Bacteriile lactice pasteurizate stimuleaza activitatea sistemului imunitar si productia de anticorpi.

Mod de utilizare
5-10 ml pe zi (copii intre 3 si 8 ani);
10-15 ml pe zi (copii de peste 8 ani).
Ingrediente (per 15 ml):
Miere de castan 1.5 g
Propolis 120 mg (12% flavonoide, inclusiv galangina)
Echinacea
- folosita in medicina naturista inca din vremea indigenilor americani, Echinacea este cunoscuta in Europa pentru proprietatile imunostimulante. Gama Immunilflor contine doua specii distince de Echinacea, standardizate in 3 principii active fundamentale:
- Echinacea purpurea 60 mg: standardizata in 4% polifenoli totali, dintre care acidul cofeic si acidul clorogenic, ce inhiba hialuronidaza care permite patrunderea si agresiunea bacteriilor in organism la nivel subcutanat.
- Echinacea purpurea 30 mg: standardizata in 2% acid cicoric, responsabil de actiunea imunostimulatoare a Echinacea
- Echinacea angustifolia 15 mg: standardizata in 4% echinacozide, o molecula polizaharidica ce are actiune asemanatoare interferonului, substanta eficienta in cazul infectiilor virale.
Acerola - 50 mgBacterii lactice pasteurizate (L. Casei, L. Acidophilus, L. Plantarum, S. Thermophilus) – 1 mld
Pentru ca 70% din sistemul imunitar se afla la nivelul intestinului, ESI a selectionat 4 tulpini de probiotice active in stimularea sistemului imunitar. Alegerea acestor tulpini se bazeaza pe literatura de specialitate ce demonstreaza eficienta lor in stimularea sistemului imunitar.
Prezentare:
200 ml

Review

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

Immunilflor Junior sirop, 200 ml, EsiSpa

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.