Hedelix 40mg/ml 10% Picaturi 20ml , Krewel

W12121001
W12121001
1
PLANTE
Solutie
Krewel Meuselbach Gm
Stoc epuizat
1791 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: 18 April • 15:49

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

Hedelix 40 mg/ml - extract din frunza cu parti de tulpina de iedera.
Proprietati:
- apartine grupului de medicamente expectorante si antitusive;
- este utilizat ca adjuvant in tratamentul afectiunilor inflamatorii acute ale cailor respiratorii superioare si pentru ameliorarea simptomatologiei in bolile inflamatorii cronice ale cailor aeriene.
Ingrediente:
Substanta activa este extract din frunza cu parti de tulpina de iedera 40 mg pentru un ml picaturi orale solutie. Un ml picaturi orale solutie contine 31 picaturi.
Celelalte componente sunt propilenglicol, glicerol, ulei volatil de Anisi stellati fructus, ulei de eucalipt, mentol, ulei de menta solubil in apa.
Mod de utilizare:
Adulti, adolescenti, copii cu varsta peste 10 ani - 31 picaturi de 3 ori pe zi.
Copii cu varsta intre 4 si 10 ani - 21 picaturi de 4 ori pe zi.
Copii cu varsta intre 2 si 4 ani - 16 picaturi de 3 ori pe zi.
Se administreaza nediluat.
Poate fi administrat la copii cu putin ceai sau suc de fructe.
Se poate administra indiferent de aportul de alimente.
Durata tratamentului depinde de tipul si gradul afectiunii. Se va administra 5-7 zile, iar daca simptomele persista sau se agraveaza dupa 5 zile, trebuie sa va adresati medicului.
Prezentare:
20 ml

Review

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

Hedelix 40mg/ml 10% Picaturi 20ml , Krewel

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.