Glizigen ,Spray igiena Intima x60ml Catalysis

9980023661
9980023661
1
Spray Buco
Catalysis Sl
Stoc epuizat
5497 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: 18 April • 15:49

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

Indicații:
Este demonstrat siintific rolul acestui compus in igiena tegumentelor si/sau mucoaselor afectate sau cu tendinta la: herpes genital, herpes cu oricare alta localizare cutanata sau mucoasa, Zona Zoster, varicela ("Varsat de vant"), leziuni genitale cutanate si mucoase (vegetatii veneriene, condiloame) produse de HPV (virusul papilloma uman/papilomavirus),
leziuni ale colului uterin produse de HPV (virusul papilloma uman/papilomavirus), prezenta HPV (virusul papilloma uman/papilomavirus) depistata la examenul Papanicolau
Utilizare:
mentineti flaconul in pozitie verticala si pulverizati zona de la circa 15 - 20 cm. Pentru utilizarea intravaginala folositi aplicatorul existent separat in ambalaj.
In cazul tegumentelor si mucoaselor intime cu tendinta la herpes si vegetatii sunt necesare 4 � 5 aplicatii zilnice timp de 5 maximum 10 zile. Pentru utilizarea in celelalte cazuri sunt suficiente 1 � 2 aplicatii zilnice. Nu curatati zona circa 6 ore dupa aplicarea produsului pentru a-l lasa sa actioneze.
ATENTIE! este un produs pentru uz extern! Nu-l folositi pe tegumentele sau mucoasele cu leziuni deschise, iritatii, mancarimi. Daca apar eruptii, iritatii sau discomfort opriti aplicarea! in cazul persistentei unui miros neconfortabil si dupa circa o saptamana de aplicare, adresati-va medicului.
Nu s-au raportat efecte secundare, dar cazuri de hipersensibilitate la unul dintre componente pot aparea.
Prezentare:
spray de 60 ml solutie apoasa pentru utilizare topica.
Producător:
Catalysis, Spania

Review

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

Glizigen ,Spray igiena Intima x60ml Catalysis

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.