Gel calmant pentru înțepături de insecte, 30 ml, Santaderm

6425013000887
6425013000887
1
Gel
Santaderm
Stoc epuizat
826 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: 27 March • 13:48

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

Acțiune
Santaderm Gel împotriva înțepăturilor de insecte este un produs recomandat pentru calmarea și refacerea integrității pielii afectate de înțepăturile unor insecte: țânțari, căpușe, pureci, ploșnițe, albine, viespi, bondari, tăuni, furnici, păianjeni, acarieni. Are efect antiseptic și dă senzația de răcorire pe zona de piele afectată pe care se aplică, datorită combinației de uleiuri esențiale de mentă, lavandă, mușcată, rozmarin, cuișoare și ceai verde pe care le conține, precum și a extractului de Litsea cubeba, lemongrass, wintergreen și a terpineolului.

Utilizare
Imediat după înțepătură, aplicați o cantitate suficientă de gel pe zona de piele afectată și masați ușor. Repetați aplicarea gelului calmant de 3-4 ori pe zi, până când senzația de mâncărime și usturime, precum și iritarea pielii în locul înțepăturii sau mușcăturii dispare.
Compoziție
AQUA, GLYCERIN, ALCOHOL, ISOPROPYL MYRISTATE, SODIUM HYDROXIDE, CARBOMER, POLYSORBATE 80, LITȘEA CUBEBA EXTRACT, MENTHA PIPERITA OIL, LAVANDULA ANGUSTIFOLIA OIL, ROSMARINUS OFFICINALIS OIL, TERPINEOL, MELALEUCA ALTERNIFOLIA OIL, PELARGONIUM GRAVEOLENS OIL, EUGENIA CARYOPHYLLUS OIL, GAULTHERIA PROCUMBENS (WINTERGREEN) LEAF OIL, CYMBOPOGON SCHOENANTHUS OIL.
Prezentare:
30 ml

Review

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

Gel calmant pentru înțepături de insecte, 30 ml, Santaderm

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.