Gel cu extract de flori de arnica 30% Osteoart Fresh 100 ml, Asepta

8000246023223
8000246023223
1
Gel
Asepta
Stoc limitat
3640 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: ieri la 10:03

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

Gel cu extract de flori de arnica 100 ml, ARNICA 30% GEL
Gel cu extract din flori de arnica montana 30%, recomandat pentru tratamentul contuziilor usoare, al durerilor musculare si tendinoase. Gelul cu arnica este bogat in principii active.
Arnica Montana este o planta cunoscuta pentru actiunea sa tonica, antiinflamatoare si de refacere a integritatii tesuturilor afectate de contuzii, vanatai, entorse, leziuni. Ingredientele naturale ale gelului au un efect calmant, fiind benefice in special dupa activitatile sportive sau dupa efortul intens. Gelul este usor de aplicat.
Mod de utilizare: Se intinde in strat subtire pe piele, in zona afectata si se maseaza pana la absorbtia completa. Se aplica de 3-4 ori pe zi. Daca este nevoie, aplicati un bandaj elastic peste zona respectiva.
Atentie! In cazul in care dupa 5-7 zile de tratament nu se observa nicio imbunatatire, consultati medicul. Daca apare sensibilitate la acest produs, opriti utilizarea lui si consultati medicul. Nu aplicati in apropierea ochilor, a gurii, organelor genitale, pe julituri, rani sau la copiii mici.Tineti departe de sursele de caldura. A nu se lasa la indemana copiilor. Doar uz extern.
Compozitie: apa demineralizata, extract hidroalcolic de arnica Montana (30%) , glicerina, trietanolamina, carbomer, ulei de ricin hidrogenat (40)OE, ulei essential de Menta Piperita, disodium edentate, benzoate de sodium, p-hidrohi-benzoat de metil, p-hidrohi-benzoat de etil

Review

Estimat livrare

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

Gel cu extract de flori de arnica 30% Osteoart Fresh 100 ml, Asepta

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.