Gel anticelulitic cu iedera, arnica si complex de cafeina, 150 ml, Dr Soleil

9980024489
9980024489
1
Cosmetice
Dr Soleil
Stoc epuizat
949 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: ieri la 15:49

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

Gel Anticelulitic cu Iedera, Arnica si Complex Cafeina (150 ml), produs de Dr. Soleil, este solutia optima pentru persoanele care isi doresc sa scape de aspectul inestetic de coaja de portocala al pielii, cauzat de formarea celulitei.
Datorita principiilor active pe care le are in compozitie si pentru ca nu contine parabeni, coloranti sau parfum, Gel Anticelulitic cu Iedera, Arnica si Complex Cafeina este recomandat tuturor tipurilor de piele, inclusiv pielii sensibile.
Extractul de iedera, unul dintre componentele gelului anticelulitic, este un ingredient ce ajuta la remodelarea corporala si favorizeaza intinderea pielii, diminuand eficient aspectul inestetic de coaja de portocala al epidermei afectate de celulita.
Proprietatile curative, antiseptice si antiiritante ale iederei favorizeaza eliminarea apei din tesuturi, aceasta planta fiind renumita in medicina naturista ca remediu imporiva celulitei. Extractul de arnica este un alt ingredient al acestui gel anticelulitic si are rolul de a hidrata, catifela si fortifia pielea, de a calma iritatiile aparute la suprafata acesteia si de a stimula regenerarea sa. Complexul Cafeina topeste grasimile din tesutul subcutanat si astfel contribuie eficient la indepartarea celulitei, o problema cu care se confrunta mai ales femeile.
Gel Anticelulitic cu Iedera - descrierea actiunilor benefice
Gel Anticelulitic Dr. Soleil are o formula naturala, deosebit de activa, pe baza de extracte vegetale de Iedera si Arnica, ce au un efect anticelulitic dovedit, potentat de actiunea Complexului Cafeina. Gel Anticelulitic este un produs Hypoalergenic, recomandat tuturor tipurilor de piele, inclusiv celor sensibile. Nu contine parabeni, parafine, alcool, coloranti sau parfum.
Gel Anticelulitic combate depozitele subcutanate de grasime acumulate in exces, prin stimularea circulatiei. Eficacitatea acestuia nu se bazeaza pe efecte mecanice, ci pe actiunea in profunzime a principiilor active naturale.
Gel Anticelulitic cu Iedera - descrierea amanuntita a compozitiei
Iedera prezinta interes din punct de vedere cosmetic integrata ca activ de remodelare corporala. Gratie activilor sai puternici, are o actiune notabila impotriva celulitei. Intinzand pielea, diminueaza efectul de coaja de portocala. Saponinele din compozitia extractului ajuta lipidele stocate in celulele adipoase ale pielii sa se reintoarca in sistemul sanguin pentru a fi eliminate sau utilizate ca sursa de energie.
Gama larga de proprietati fac ca extractul de Arnica sa fie perfect pentru pielea obosita. Hidrateaza, catifeleaza, are efect de fortifiere, calmand pielea iritata si stimuland regenerarea celulara.
Complexul cafeina are rolul de a topi grasimile depozitate in tesutul subcutanat, responsabile pentru efectul "coaja de portocala". Aditional stimuleaza microcirculatia limfatica, creste elasticitatea si fermitatea pielii.

Gel Anticelulitic cu Iedera - descrierea modului de utilizare
Tratamentul ar trebui sa cuprinda masaje scurte, circulare, preferabil de 2 ori pe zi, pe o perioada de 4-6 saptamani.
Se aplica pe pielea curata, prin masaj circular pe zonele afectate, pana la completa absorbtie in piele.
Nu trebuie sa simtiti intepaturi sau incalzirea zonei pe care ati aplicat produsul.

Review

General

Tip produs Gel
Recomandat pentru Femei
Beneficii Hidratant, anticelulitic, catifelare
Tip piele Normala
Zona corporala Corp
Cantitate 150 ml

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

Gel anticelulitic cu iedera, arnica si complex de cafeina, 150 ml, Dr Soleil

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.