Fertilovit For 2, 30 capsule, Gonadosan

11613496
11613496
1
Capsule
Gonadosan Austria
Stoc epuizat
8211 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: 27 March • 13:48

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

Fertilovit® For 2 este un supliment alimentar destinat femeilor, care contine acid folic 400 µg, vitaminele B, vitamina C, fier, iod si coenzima Q10. Acidul folic contribuie la procesul de diviziune celulara si la cresterea tesutului matern in timpul sarcinii. 

Fertilovit For 2 - descrierea generala a suplimentului alimentar.

O sarcina reprezinta un moment special in viata fiecarei femei, iar pentru a va putea bucura pe deplin de aceasta perioada, produsul Fertilovit For 2 vine in ajutorul dumneavoastra. In cadrul compozitiei sale, suplimentul alimentar Fertilovit For 2 are micronutrienti care ajuta la ameliorarea starilor de oboseala si de greata.

Fertilovit For 2 este un supliment alimentar special conceput pentru a sustine cerintele femeilor din stadiul de preconceptie pana la sarcina. Prin administrarea acestuia, el poate sustine sanatatea reproducerii si a sarcinii, prin oferirea unor vitamine, minerale si antioxidanti necesari in aceste perioade.

Suplimentul alimentar Fertilovit For 2 are in compozitia sa acid folic, ce ajuta la reducerea riscului dezvoltarii unor defecte ale tubului neural, iar antioxidantii prezenti in formula acestuia ofera protectie contra oxidarii. Fertilovit For 2 nu are in compozitia sa lactoza, conservati, gluten, gelatina sau organisme ce sunt modificate genetic.

Incluzand in compozitia suplimentului Fertilovit For 2 acid folic, acesta poate ajuta in buna desfasurare a proceselor de diviziune celulara si de crestere, fiind considerat esential in cadrul perioadei de conceptie si a sarcinii. Celelalte vitamine B, precum B6 si B12, din formula Fertilovit For 2, sunt importante in diviziunea celulara normala si esentiale pentru metabolismul homocisteinei.

Actiunile benefice oferite organismului in urma consumului produsului Fertilovit For 2:

- Suplimentul alimentar Fertilovit For 2 ajuta la oferirea unei doze optime de minerale, vitamine si enzime, esentiale pentru o buna desfasurare a sarcinii si inainte de conceperea acesteia;

- Produsul Fertilovit For 2 contribuie la prevenirea unor deficiente ale tubului neural;

- Gratie numeroaselor substante nutritive din compozitia sa, Fertilovit For 2 este util in prevenirea daunelor provocate de radicalii liberi;

- Fertilovit For 2 are capacitatea de a lupta impotriva stresului oxidativ;

- Sustine un bun transport al oxigenului la nivelul celulelor;

- Are posibilitatea de a regla buna functionare a glandei tiroide;

- Produsul Fertilovit For 2 este un bun adjuvant in imbunatatirea fertilitatii;

- Amelioreaza starile de greata si cele de oboseala resimtite in perioadele de sarcina;

- Suplimentul Fertilovit For 2 ajuta in reglarea activitatii hormonale.

Ingredientele active regasite in formula suplimentului Fertilovit For 2:

- Vitamina B1 influenteaza in mod pozitiv fertilitatea.

- Vitamina B2 echilibreaza nivelul energetic si sustine un progres sanatos al sarcinii.

- Vitamina C intareste sistemul imunitar si previne stresul oxidativ.

- Vitamina B6 sustine o buna dezvoltare a ovulelor.

- Vitamina B12 ajuta in procesul de concepere a sarcinii.

- Vitamina E este un adjuvant in echilibrarea sistemului hormonal si mentine sanatatea sarcinii.

- Coenzima Q10 poseda efecte antioxidante si imbunatateste sansele de concepere.

- Fierul imbunatateste fertilitatea femeilor.

- Acidul pantotenic este benefic in mentinerea unui echilibru hormonal, previne avortul si sustine o buna dezvoltare a fatului.

- Acidul folic asigura un metabolism sanatos al homocisteinei si previne dregrarile tubului neural.

- Vitamina D ofera beneficii in procesul de ovulatie.

- Iodul ajuta in sustinerea fertilitatii si regleaza functia tiroida.

- Magneziul este important pentru producerea de hormonilor feminini, acesta jucand un rol esential in timpul sarcinii.

- Biotina asigura un nivel optim al fertilitatii, sustinand in acest mod procesul de concepere a sarcinii.

- Niacina contribuie la reducerea riscului de aparitie a defectelor la nastere.

- Zincul echilibreaza nivelul hormonal si productia de ovule in organism.

Datorita acidului folic, contribuie la procesul de diviziune celulara si la cresterea tesutului matern pe perioada sarcinii.

Mod de utilizare:
1 capsula vegetala/ zi, cu apa. Recomandat femeilor in perioada preconceptionala, in timpul sarcinii si in perioada de alaptare.
Ingrediente:
Oxid de magneziu, capsula: hidroxipropilmetilceluloza, dioxid de titan, Vitamina C (acid ascorbic, etilceluloza), Coenzima Q10, nicotinamida, oxid de zinc, D-pantotenat de calciu, Vitamina B12 (manitol, cianocobalamina), Vitamina D3 (maltodextrina, amidon de porumb, sucroza, colecalciferol), Vitamina E (D-alfa acetat de tocoferil, amidon de porumb, dioxid de siliciu) citrat feros , tiamina, Vitamina B6/clorhidrat de piridoxina, Vitamina B2/riboflavina, acid folic, iodura de potasiu, D-biotina.
Prezentare:
30 capsule

Review

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

Fertilovit For 2, 30 capsule, Gonadosan

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.