Fertilovit F 35 plus, 30 capsule, Gonadosan

9120045080155
9120045080155
1
Capsule
Gonadosan Austria
Stoc epuizat
13497 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: 18 April • 15:48

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

Fertilovit F 35 plus este un supliment alimentar destinat femeilor cu varsta peste 35 ani, care contine acid folic 800 µg, fier, iod, coenzima Q10, vitaminele B si vitamina C cu eliberare prelungita.

Descriere Fertilovit F35 Plus 30 cps

Fertilovit F35 Plus face parte din categoria suplimentelor alimentare, acesta fiind un produs 100% natural, ce se recomanda a fi administrat de catre femeile cu o varsta de peste 35 de ani, ce se afla in perioad preconceptionala.

Acest supliment prezinta in compozitia sa ingrediente naturale si benefice organismului nostru ce contribuie la o buna dezvoltare a fatului. Practic, Fertilovit F35 Plus, prezinta in compozitia sa numeroase minerale si vitamine ce sunt esentiala in buna crestere si dezvoltare a copilului pe intreaga perioada intrauterina, dar si pentru mama.

Beneficii Fertilovit F35 Plus

Datorita unei compozitii bogate in substante nutritive si benefice organismului nostru, suplimentul alimentar Fertilovit F35 Plus prezinta urmatoarele beneficii:

- Contribuie la cresterea statutului folatului matern;

- Suplimentul Fertilovit F35 Plus sustine buna functionare a functiei mitocondriala si raspunsul ovarian, determinand astfel probabilitatea ca un tratament de fertilitate urmat de o femeie cu varsta de peste 35 de ani sa inregistreze rezultate favorabile;

- Este un adjuvant in ceea ce priveste prevenirea unor complicatii pe timpul sarcinii;

- Fertilovit F35 Plus prezinta un complex de micronutrienti enestiali in procesul de producere a energiei la nivelul mitocondrilor, fiind organele celulare ce sunt bogate in ovocite, acestea din urma avand nevoie de o cantitate ridicata de energie.

Mixul de ingrediente din compozitia Fertilovit F35 Plus

Ingredientele active din compozitia suplimentului nutritiv Fertilovit F35 Plus sunt:

- In compozitia suplimentului alimentar Ferilovit F35 Plus se regaseste Magneziu. Acesta este un mineral important pentru o buna functionare a organismului nostru, iar o carenta a acestuia afecteaza in mod negativ starea noastra de sanatate. Magneziul contribuie la scaderea cantitatii de acid lactic din organism, acesta fiind responsabil pentru crampele si durerile de la nivelul muschilor. De asemenea, magneziul are caapcitatea de a contribui la echilibrarea nivelului de melatonina din organism, acest hormon fiind responsabil de calitatea somnului.

Totodata, magneziu este un mineral ce ajuta la fixarea calciului la nivelul oaselor si este un bun sustinator al flexibilitatii muschilor, ligamentelor si a incheieturilor dumneavoastra. In plus, magneziul este un bun adjuvant al unei functionari corespunzatoare a tranzitului intestinal.

Gratie proprietatilor antioxidante de care dispune, magneziu contribuie la lupta impotriva radicalilor liberi, ajutand astfel la scaderea stresului oxidativ si amelioreaza sau ajuta la preventia aparitei afectiunilor cauzate de acesta.

In acelasi timp, un al beneficiu pe care magneziul il prezinta la nivelul organismului nostru este de a contribui la eliberarea insulinei - hormon ce ajuta la echilibrarea nivelului de glucoza din sange.

- Un alt ingredient din compozitia Fertilovit F35 Plus este Acidul Folic, acesta contribuind la sporirea sanselor de conceptie si sustine buna functionare a creierului. De asemenea, acidul folic este recunoscut pentru capacitatea sa de a lupta contra defectelor de la nivelul tubului neural, previne accidentele vasculare cerebrale si lupta contra infectiilor cu HPV. Acesta face parte din complezul de vitamine B, fiind cunsocut si sub denumirea de vitamina B9.

Alimentele bogate in acid folic sunt mazarea, diverse fructe, legume, spanac, salata, fasole, cereale integrale sau brocoli. Acesta prezinta un rol esential in replicarea ADN-ului si a diviziunii celulare, fiind un bun adjuvant in prevenirea aparitiei unor malformatii grave.

- Iodul ce face parte din suplimentul alimentar Fertilovit F35 Plus, face parte din categoria mineralelor esentiale pentru mentinerea sanatatii organismului nostru, acesta fiind unul dintre cele mai importante substante de la nivelul glandei tiroide. Printre beneficiile iodului, enumeram: este un bun adjuvant in arderea grasimilor, sustine sanatatea unghiilor, pielii, parului si a dintilor, impiedica luarea in greutate si confera organismului o senzatie de revigorare.

O carenta in ceea ce priveste iodul poate conduce la aparitia retardului mintal, deteriorarea functiei cerebrale, aparitia avorturilor sau nasterilor spontane.

Deoarece iodul nu poate fi inmagazinat la nivelul organismuli nostru, acesta trebuie sa fie consumat in mod constant, asigurand astfel necesarul de iod prin alimente bogate in aceast mineral sau prin asimilarea unor suplimente alimentare.

- Zincul din compozitia suplimentului alimentar Fertilovit F35 Plus este un oligoelement important pentru o buna functionare a organismului nostru, acesta regasindu-se la nivelul fiecarei celule a acestuia si aduce un aport esential in sustinerea sanatoasa a sistemului nostru imunitar. Zincul ofera numeroase beneficii asupra organismului nostru, dintre care mentionam: este un bun adjuvant in cee ce priveste activitatea sistemului digestiv, amelioreaza problemele legate de acnee, se recomanda pentru refacerea testutului pielii, imbunatateste functiile de la nivelul creierului, se recomanda administrarea zincului pentru scaderea in greutate, amelioreaza oboseala cronica, revigoreaza organismul, impiedica caderea firelor de par, este recomandat persoanelor ce sufera de osteoporoza.

Zincul este produs in mod natural de catre organismul nostru de catre pancreas, prostata si glandele salivare, astfel in situatia in care suferiti de afectiuni ale unuia dintre aceste organe este recomandata suplimentarea cantitatii de zinc cu ajutorul alimentelor ce prezinta in compozitia lor acest oligoelement sau prin suplimente alimentare.

- Fertilovit F35 Plus contine Coenzima Q10, aceasta fiind o molecula responsabila pentru producerea de energie la nivelul organismului nostru si ajuta la protejarea celulelor, gratie proprietatilor sale antioxidante. Un alt beneficiu pe care il are aceasta proprietate (antioxidanta) a Coenzimei Q10 este de a neutraliza actiunea radicalilor liberi, acestia fiind responsabili de aparitia stresului oxidativ si aparitia semnelor imbatranirii.

Aceasta molecula este produsa in mod natural de catre organismul nostru, insa dupa varsta de 30 de ani cantitatea acesteia scade si astfel este necesara suplimentarea acesteia pentru oferirea energiei corespunzatoare organismului nostru si ajuta la producerea de anticorpi.

O carneta in Coenzima Q10 poate conduce la slabirea inimii si instalarea unor afectiuni cardiovasculare. Totodata, aceasta molecula contribuie la prevenirea oxidarii colesterolului de la nivelul sangelui, contribuind benefic la prevenirea arteroscrelozei si a accidentelor la nivel cerebral.

Anumite studii de specialitate au demosntrat faptul ca, administrata corespunzator, Coemzima Q10 poate scadea considerabil tensiunea arteriala (85%).

Un alt beneficiu pe care Coenzima Q10 il prezinta asupra organismului nostru este de a contribui in procesul de pierdere in greutate, amelioreaza insuficienta cardiaca, ajuta la cresterea nivelului de imunoglobulina G si sustine sanatatea pielii, tenului si a corpului dumneavoastra.

- Fierul este un element esential in buna functionare a organismului nostru, acesta avand o deosebita importanta in mentinerea sanatoasa a sistemului nostru imunitar si in oxigenarea sangelui. De asemenea, fierul contribuie la furnizarea energiei necesare organismului nostru pentru o buna functionare a acestuia, prezinta proprietati antioxidante, echilibreaza nivelul cantitatii de oxigen din organism.

- Vitamina C din compozitia Fertilovit F35 Plus face parte din categoria antioxidantilor esentiali, ce contribuie la ameliorarea sau preventia unor afectiuni. Acesta este un bun adjuvant in lupta impotriva actiunilor radicalilor liberi asupra organismului nostru. Printre beneficiile vitaminei C, enumeram: contribuie la refacerea tonusului musculat, ajuta la sustinerea sanatatii imunitatii organismului, ajuta la cresterea nivelului de colegen si elatina, previne imbatranirea prematura, amelioreaza aparitia ridurilor, prezinta beneficii antioxidante, intareste organismul in fata bacteriilor si a virusilor, echilibreaza nivelul de colesterol din sange, ajuta la imbunatatirea circulatiei sangelui la nivelul globului ocular si ajuta la sustinerea sanatoasa a gingiilor.

Alte ingrediente ce iau parte la alcatuirea compozitiei suplimentului Fertilovit F35 Plus: Vitamina B1, Vitamina B2, Vitamina B6, Vitamina B12, Vitamina D si E.


Mod de utilizare:
1 capsula vegetala / zi, cu apa. Recomandat femeilor in perioada preconceptionala.
Ingrediente active per capsula:
Vitamina C - 100 mg, vitamina E - 20 mg, vitamina B1 - 3 mg, vitamina B2 - 3 mg, acid pantotenic - 12 mg, vitamina B6 - 4 mg, vitamina B12 - 7 ug, acid folic - 800 ug, vitamina D - 5 ug, niacina - 35 mg, biotina - 200 ug, zinc - 5 mg, magneziu - 100 mg, iod - 150 ug, fier - 7.5 mg, coenzima Q10 - 35 mg.
Prezentare:
30 capsule

Review

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

Fertilovit F 35 plus, 30 capsule, Gonadosan

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.