Ferrumax Folic 20 plicuri, Solacium Pharma

9981065227
9981065227
20
Plicuri
Solacium Pharma Srl
Stoc epuizat
9437 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: 23 April • 16:06

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

Recomandări:
FerruMax Folic este un supliment alimentar cu Fier Sucrosomial®(Sideral® r.m.) și vitamine recomandat pentru compensarea deficitului nutritiv al adulților sau în perioadele în care organismul are nevoie crescută de fier.
Tehnologia de încorporare a Fierului Sucrosomial® (Sideral® r.m.) crește toleranța gastrică deoarece fierul protejat în Sucrosome® nu vine în contact direct cu mucoasa gastrointestinală. În acest mod, toleranța gastrică este crescută și sunt evitate tulburările gastrointestinale care apar, de obicei, la administrarea suplimentelor cu fier.
Compoziție:
Ingrediente Cantitate/1 plic VNR*
Fier 21,00 mg 150%
Vitamina C 70,00 mg 87,5%
Acid Folic 400,00 mcg 200%
Vitamina D3 10,00 mcg 200%
Vitamina B12 1,75 mcg 70%
Vitamina B6 1,00 mg 71,4%
* Valoare nutrițională de Referință, conform Reg. European 1169/2011
Nu conține gluten.
CUM SE ADMINISTREAZA:
Mod de utilizare: 1 plic pe zi. Se dizolvă direct în cavitatea bucală și nu necesită apă.
ATENTIONARI:
A nu se lăsa la îndemâna și la vederea copiilor mici. A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic. A se consuma, de preferință, înainte de sfârșitul lunii menționate pe ambalaj. Produsul este un supliment alimentar și nu trebuie să înlocuiască o dietă variată și echilibrată și un mod de viață sănătos.
PRECAUTII:
A nu se utiliza în caz de hipersensibilitate la oricare dintre ingrediente sau de intoleranță la proteinele din lapte. Produsul conține proteine din lapte.
Produsul conține polialcooli. Consumul excesiv poate avea efect laxativ.
FORMA DE PREZENTARE:
cutie x 20 plicuri cu granule orodispersabile
CONDITII DE PASTRARE:
A se păstra la temperaturi sub 25°C, la distanță de surse de căldură și ferit de lumina solară și umiditate. Termenul de valabilitate inscripționat pe ambalaj este valabil în cazul produsului sigilat și păstrat în condițiile specificate.

Review

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

Ferrumax Folic 20 plicuri, Solacium Pharma

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.