Essentivum Gold, 50 Capsule, Pharma A- Z

5944761000280
5944761000280
1
Capsule
Pharma-z
Stoc limitat
3208 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: ieri la 15:48

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

Essentivum Gold este un supliment alimentar care conține o combinație special aleasă de fosfolipide din soia și vitaminele B2 și B6. Vitamina B2 şi special Vitamina B6 contribuie la metabolismul energetic normal. Vitamina B6 metabolismul normal al homocisteinei, proteinelor și glicogenilor.
Ingrediente/capsulă:
fosfolipide (din extract acetonic) din soia (Glycine hispida), furnizând 9 mg colină si 79 mg fosfatidilcolină – 300 mg; capsula: gelatină, coloranți/oxizi și hidroxizi de fier, dioxid de titan; agenți antiaglomeranți: dioxid de siliciu, săruri de magneziu ale acizilor grași vegetali; L-aspartat de L-ornitină, furnizând 8,5 mg ornitină – 10 mg; vitamina B6/clorhidrat de piridoxină 0,7 mg/50% VNR*; vitamina B2/riboflavină – 0,7 mg/50% VNR*.
(*Valoare Nutrițională de Referință cf. Regulament 1169/2011).
Mod de utilizare:
Adulți şi copii cu vârsta mai mare de 16 ani: câte 1 capsulă de două ori pe zi, sau 2 capsule odată pe zi, în timpul mesei, cu apă.
Atenționări:
A nu se consuma de catre persoanele alergice la soia.
A nu se utiliza în caz de hipersensibilitate la oricare dintre ingrediente. A nu se depăşi doza recomandată pentru consumul zilnic.
Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă variată și echilibrată și un mod de viață sănătos.
Condiții de păstrare:
A se păstra la temperaturi sub 25°C, în ambalajul original, într-un loc uscat, ferit de razele soarelui. A nu se lăsa la îndemâna și la vederea copiilor mici.

Review

Estimat livrare

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

Essentivum Gold, 50 Capsule, Pharma A- Z

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.